Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg lehet beszélni a dolgokat,értelmes ember ért a szóból.
Gyuluskám rajtam már a jóisten se segít. Nem is értem hogy jutottunk eddig tegnap este már az esküvőt terveztük erre ma egy két félreértett szó háborút szül.
Nyugalom,ne veszekedjetek,Mesut néha félre lehet érteni,de aki ismeri,az tudja hogy jó szándékú.Te meg vigyázz a lányra és szeresd nagyon,mert kaptál egy nagy ajándékot az élettől,ne szalaszd el!
Merre votá csajé ,hogy nyaljam meg a szád szélét
Hellóó nuni!
Szasztoook
Mindenkiét bevállalom, mert én vagyok a hunyó

De kemény vagyok ám
mesuka ne haragudj rám nagyon sajnálom hogy ilyen fasz voltam veled nagyon szégyellem magam hogy így kiborultam mikor te csak jót akartál mert drukkolsz hogy végre normális legyen. Andira neharagudjatok ő nem tehet semmiről én kezelem nehezen a dolokat.
Pupunak 3 at mert ő nagyobb darab
Én meg mint független szakértő beleszolok, hogy lebaszok mindenkinek 2 nagy pofont (Andin kívül) oszt jóvan
Úgy legyen.
no para! mindenkinek lehet rossz napja! jó éjt! holnap minden jobb lesz!
jó éjt !
Elnézést mindenkitől
Hülye voltam, nem kellett volna ma feljönnöm... Ez az egész nem tartozik ide.
Mégegyszer bocsi

Megyek aludni, mielőtt mégnagyobb hülyeséget csinálok.

Jó éjt
én nem haragszom senkire nyugi. de én sem akartam beleszólni senki dolgába. ( magamnak!)
Jó éjt !
Nem a te hibád mesu, ne haragudj

Én kezdtem a poénkodást, de túllőttünk, bocsi
nyugi Pupu nem akartalak én basztatni és bocsesz. amúgy csak vicceltem de látom tényleg érzékenyen érintett.sorry!
mi a faszt ítélkezel felettem mikor nem is tudod mi zajlik a háttérben. Nem is értem hogy na mindegy mert most rohadtúl mérges vagyok, nagyon kibasztad a biztit nálam szeretlek barátom de ez nem volt korrekt és most qrvára visszafogtam magam.
jó éjt!
jóéjt
inkább ne szólj én is befogom!
Itt sokan nem szeretik ezért pusztítják