Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok Punik !
Laci ezek után még több ölelést kapsz
Ja, és ma 24600-ér tankoltam, hogy BMQA 422 Ft a gázolaj.
magyarul azt mondta, a pöcsöddel jáccá inkább a blokkot kár szétszedni
A helyedben én inkább az elektronikára meg a kábelezésre feküdnék rá, mert az elég ótvarul nézett ki - és ugye valahol, egy messzi-messzi galaxisban, egy túrán, mennyivel gyakoribb egy kontakt hiba, mint egy főtengely törés
jaja C12NZ. 94-es vagy 93-as, 1.2-es 5 ajtós corsa city. Akkor majd csörizlek reggel!
Ok gyere, mi a motorkód c12nz?

Bakosinak meg
megköszönném ha rákérdeznél az alapjárati motorra meg a fűtőmotorra mi legyen holnap? nekem manager reggelim van 9-ig kb. hazajövök, átvedlek koszolósba és mehetek
Csövi lehet valamelyik nap megyek a Keco felé benézzek ? Nem e ellopták vagy hasonlo?
Poti lehet holnap bemegyek a Bárdihoz, nézzek neked termosztátot?
az igen .
Hát kb lehet így is van
csak azt mondta, hogy semmi gond nem lesz a belsejével szétgyilkolhatatlan!
Hát emberek elbizonytalanodás van.
Most beszéltem a motorszervizes ismerősömmel hogy kb mi pénz lesz a GW h.f.tömítés, erre ő: nem tudom megmondani, meg kell kérdeznem.
-De nekem jó kb is, nem kell pontosan!
-Mondom hogy kb fogalmam sincs, még sosem kellett hoznom.
-? De hát megfordult már itt nálad egy csomó ilyen!
-És? Járt itt már az elmúlt 20 évben jó néhány öreg GW, némelyik többszáz e km-rel is, de eddig egyiknek sem kellett széthúzni a blokkját. Kuplungházat és vezérlést már vettem le de a közepét még nem kellett szétszedni egyiknek sem. Miért, mi a baja?
-Hát baja az egy város, mondaná pupu, de működik ez, csak látni szeretném a belsejét.
-Akkor azt nézd meg a Youtube-on, a blokkot meg hagyd úgy ahogy van, felesleges szétszedni ha nem kopog-zörög. Max. a kuplungfedelet vedd le ha nagyon nem bírsz magaddal. Csak bazinagy vasdarabok vannak benne amik még elrohadni sem tudnak, ha volt benne olaj akkor olyasmit nemigen találsz ami elromolhatna benne, nem véletlenül olyan dög nehéz.
-
na mi lesz, mit veszel?
bár nem pont így, de megtaláltam!
vazze mióta nincs netem csak telón azóta nem vagyok képben. Ird be rt dokumentumfim 2011 valamit ki kell dobnia
bakker pupu, segíts nekem. főnököm mondta, hogy van egy nagyon jó, új dokumentum film, aminek a címe valamilyen Rt. hogyan keressek rá szerinted?
felkelltem bakker de durva volt ez a tegnap-mai műszak...nem mondom, hogy nagyon kipihent lennék.
nem mert fizetni nem akarnak de a munka menjen 175e ft tartozásuk van felém.
Az most neked nem jó?
hát a tököm eldurran 27-jan5ig forgatás. Megsexuállják a felmenőiket.