Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké nem gond. Majd szólsz ha csináljuk.
Azazhogy nem a főtengelyt veszem ki hanem a váltót. A többit viheted.
Azért gondoltam januárra kb ha már igy alakult mert szeretném ha már megmutatkozna elöbb már a másik is . Mert egyenlőre amig nem tudom milyen állapotu addig nem tudom igazábol mi is lesz az igazi belenyukálás 750/1000 dologba .Mert amit beszéltünk még Zsoltinál az még sok mindentől függ de az hosszú majd megbeszéljük ha megyek
Annyi az egész hogy szólsz ha kell tutira, akkor én holnap délelőtt kiveszem a főtengelyt és már ott is van. Csak addig nem akartam szétszedni amíg nem volt biztos hogy kell neked.
Igen
Mi lenne ha január elejére megbeszélnénk ugy kb. ra .Azt majd ha oda érünk akkor meg lepontositjuk
Idomcsinálás lesz a 12-re?
Igazábol ugy tervezem hogy még egy hét és mindennel végzek amik tervben voltak munka stb. Januártol aztán bele szeretnék merülni az épitkezésbe .Bár ez attol is függ Zsotíí mikor hozza az ővét
Kezd hatni a pálinka. (enyhén szédülök)
Kivegyem?
Mondtam: ha kell akkor itt van csak szólnod kell.
Szerdán vagy csütörtökön mindenképen szertném elinditani
Tényleg majd amiről beszéltünk ha egyszer ugy lesz időd ami tudom neked sincs csak emlitem gondoltam
Nekem van valami tuning cuccom hozzá, gyengébb rugók-vékonyabb tűk és nagyobb fúvókák. (azt nem tudom hogy Dynojet-e)
meg az öszes többit és máris nem csak a karbit szeparállták
Bár ha nem jó Emrének oda ajándékozuk neki ugyis minden alaktrész kelleni szokot
Kipufogo az igen természetes ezt kihagytam meg a szívo rész teljes polirozása
Jó lenne már lassan nekem is elinditani Hátha nem is jó
Én nem hinném hogy alapban elég lenne csak a karbihoz hozzányúlni ekkora plusz teljesítményért.Ennyihez már kelleni szokott minimum a szívó és kip,rendszer módosítása de még inkább némi hengerfej módosítás is.
Éppen azt olvasgatom ,hogy 30-40 kb egy Dinó jet hozzá
miert kulonitik el a karbit
Ezt én sem értem.
Szeparálásával