Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem fényképezek minden szart le.
max olyan kép van ami a kipu látszik, de neked az édes kevés.
szívesen csinálok neked majd képet, de most tuti nem. ráadásul gondolom neked sem most kell....
te hülye nekem elég egy akármikori fénykép amin lehet látni.
aha!
komolyan úgy gondolod hogy lüktető fejjel lemegyek, a kuplunghibás golfot kihúzom a garázsból, motort kitolom és kifordítom, hogy ne befelé legyen a pufó. leveszem az oldalidomot és fotózok?
na akkor nyomj egy képet a csatlakozásról meg az összekötőről!
nem sok! csak nekem kevés a manim. meg annyira nem fontos.majd lesz egyszer.
azé mert megérdemeljük! (csak9-én kezdünk ) gyere majd én kihúzom
10-ért sok?
én a használt dobomat vettem 22-ért.
Ti ménem dolgoztok
Merhogy én várom, hogy 1 óra legyen és rendeljen végre a fogorvosom. alig aludtam az éjjel

nekem ez a dob nem tetszik
nekem tetszene. csak sajnálom rá a pénzt. most azon gondolkodom hogy tudék-e csinálni én? vagyis valakivel hegesztetni.
Ízlés dolga,én inkább egy sima ovál dobot tennék rá.
ez vajon milyen lenne a frézin? link
Azt nem is írtam hogy Tesco gazdaságos,de legalább beszerezhető!
ezek nettó árak!
Tessék,és Pesten vannak.Nekem csak fúróm van,az neked nem jó.
http://vetexwebshop.e-aruhaz.c...
na szasztok pajtikáim!
Amugy mondtam már bárhol dolgozunk mi Szentendrén is szoktunk. Csak ilyenkor a munka nagyságátol függ hányan leszünk és nme hátrány ha van valami szálláshely.
Méé ott is kastélyba laktok? Há nem igaz
Értem a tényeket! Há figyi mennyire sürgös? Mert ha olyan idő lesz már és addig ráérös (Ha kihívsz egy szakértöt az sokba kerül) akkor elgurulok azt megldjuk. Ingyen, ocson ezeöcázé
Kár, hogy olyan messze laksz Pestám, lenne itt is meló kivitelezéstől a befejezésig, rá kéne húzni még egy szintet a kacsalábonforgóra. Terv, engedély megvan, szállást tudok biztosítani.
Szóval a lényeg az hogy én nem vagyok képben hogy mi mennyibe kerülne, és mi az amit ajánlott, illetve kötelező lenne elvégezni.
De erről egyenlőre nem akarok többet, elég képlékeny a dolog.
Reggelt Pupu, Én csak annyit kérek, hogy mielőtt felraknád netre a bélát, keress meg!