Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megyek Hiradozni a végére keritsetek fogorvost
Háziorvos, te nyomi, de 1 évet altatóként dolgozott kezdőként, intenzív osztályon.

De ez az altatás nem úgy megy, ahogy te gondolod (ill. van, akinek úgy megy, de az megfizeti )
Szóval csak indokolt esetben altatnak, pl. fogműtét, implant, vagy akkor esetleg, ha a beteg gyengeelméjű, és nem érti, hogy maradjon nyugton, vagy ilyesmi (mondjuk, ez nálad esetleg bejöhet )
Az altató orvost a fogorvos adja, ő fizeti, te meg az egészet. Olcsó, na az nincs, a fogorvosok hiányoztak a suliból, mikor ezt a szót tanulták a többiek.
Megoldás: keresgélsz egy jót, az megmondja, mit kéne csinálni, aztán megcsináltatod a körzeteseddel, ott tömés-húzás ingyen, komolyabbért meg úgyis tejelni kell.
ha okosan van csinálva akkor jó tud lenni.
el kell mennem dokihoz mióta leraktam a cigit azóta zsibbad a bal kezemen a kis és a gyűrűsujjam.
Nem tudom nekem ezzek a fajta vizsgálatok nem tartoznak az élvezeti élményeim közé
de sajnos 5-6 éve elkötelezte magát
van olyan ismerős csaj aki olyan szinten műveli hogy 1ó keresztűl akkorát élvezel hogy csak na.
áá milyen csöcsös picsák vannak a tv2őn a sorozatba.
Há mé nme ? Oda küldenek ha azt kell megvizsgálni
Te Laci most gondolkozom ,hogy tényleg Urologus? Akko neked azért könnyebb a prosztatta vizsgálat
azért basztam állom mert egy náci vén geci volt és rajtam élvezkedett.
az itteniek valami korban szenvednek mert attol boldogok ha kinozhatják az embert
Komolyan kéne valami jó fogorvos aki nem bőki be az tűt a szájpadlásomtol a tüdömig . Ja és az sem utolso ha nem drága
Na akkor aki vállalkozo szellemü orvos annak itt vagyunk ketten Pupuval .
pontosan
Köszi emre, majd kitaláljuk mi legyen zsírzógomb is kéne, 6x0.75 menettel asszem, 5-10 db...
Pupukám nem mindegy nekünk? Legalább lesz a Nejének gyakorlata e téren is
azért halgasd meg a többieket is.
Altatás fogfurás,berhálás meg mittudom én mit kell csinálni velük ocson kispénz nagy szerencse alapon . Ja és csak altatással! Ha van kalapács az is jó altatonak
Szeretem az egész családodat
de nem fogorvos hanem urulógus mind a 2benned matat és qrva kellemetlen.
Ja, két unokatesóm fogorvos