Na végre vége ennek a napnak is. Legalábbis a nehéz részének.
Képzeljétek! Tegnap elmentem délelőtt bringázni,és fent a hegyen ahol szoktam menni még jócskán volt hó és jég az űton.
Hazafelé elcsúsztam. Nagyon megijedtem,először mozdulni sem mertem. Rögtön végigpergett a tavalyi baleset minden pillanata.
Ahogy mozdítottam a lábam,nem éreztem fájdalmat. Szerencsére semmi nem történt. Megúsztam.
Egész nap csak ez járt a fejemben,milyen szerencsém volt megint. Asszem ezt nem feszegetem mostanság,marad a futás,legalábbis még ilyen idő van.
Nagyon sok a buktató, az alkatrész ritka, arany árban van és viszik mint a cukrot. Épp most akartam venni egy lámpafejet, lebeszéltem mindent ma mentem volna érte és eladták másnak mert többet ígért érte...
Tudom, hogy 2x olyan edzett vagy mint én 29 évesen, de akkorsem vagy már fiatal.
Képzeljétek! Tegnap elmentem délelőtt bringázni,és fent a hegyen ahol szoktam menni még jócskán volt hó és jég az űton.
Hazafelé elcsúsztam.
Ahogy mozdítottam a lábam,nem éreztem fájdalmat. Szerencsére semmi nem történt. Megúsztam.
Egész nap csak ez járt a fejemben,milyen szerencsém volt megint. Asszem ezt nem feszegetem mostanság,marad a futás,legalábbis még ilyen idő van.
Fb?