Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább összeszedte a terméket? Geci kutyások...
menj lejjebb 5 sorral
Baz milyen bunko emberállatok vannak Siófokon megállok egy fűves tér melletti parkoloban. Végeztem a dolgaimmal beülök vettem egy kis reggelit mondom megeszem . Nekilátok erre oda sétáltasa egy nő a kutyáját és nekiálitja szaratni Mikor rám nézzet és látja,hogy ott ülök a kocsiban . Há mondom nebaszmá ÁÁÁÁ ekkora köcsögöt.
Reggelt vagy akrámi!
Jó reggelt! Elvitted az utasokat dolgozni Sanyi?
Sziasztok!

Ugye! Csak a biztosítók nem tudják,különben még Ők fizetnének nekem.
Nem baj,majd legközelebb!
én nyertem Gyuluscica
Jó reggelit Pupumaci! .
jó reggelt
... Asszem lépek alvadni...

Jó éjt!
Ja, te írtad hogy időpara
Ádicica déltől dolgozik.
Én is abbahagytam egy jó ideje sajnos...
De ha majd lesz időd meg energiád, akkor az anyagiakon segíthetünk.
Még az újbuda centerbe kezdtem nála.
nem flémelünk beszélgetünk.
De az a baj, h nem jutok le hozzá edzeni időpara miatt, nomeg elég drága is lett lassan. Meg bevallom az erősítések, monoton gyakorlatok untatnak. Olyan kondim sincs, h fél órákat melegítgessek. Azt szeretem, ha lemegyek, bemozgok, kis zsák, iskola, aztán játékos bunyó. De most lesz időm míg nincs szezon aa melóban, lefogyok, meg elmegyek edzésekre.
bazmeg, hogy Ti mennyit beszéltek...hát haza jövök melóból és nincs időm végigolvasni a 6 oldal flémelést
A rehákgyurit mondanám.
Ki az (thaibox) edződ?
15évesen kezdtem boxolni a ksi-ben, aztán 18 evesen egy év karate, volt egy nyár, heti 5x 3óra kungfu, volt 2-3 év masszív kempo, közben kis kravmaga, ez-az, de jópár éve csak thaibox, de mostanában nem sok időm, energiám, pénzem volt, úgyh boxolgatni járok ha fel tudok kelni, meg ügyesebb haverokkal verekszünk néha.
Ha már itt tartunk...
Te mióta?
jó éjt