Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért kellett a tömítőpaszta az O gyűrű alá.
Látom mindenki motort indítgat de én mire kibányásznám innen!
Hát ez tényleg elég onbórd mert mást nem nagyon látni.
Tegnap én is beröffentettem,hát nekem is nehezen indult október óta állt.Látszik hogy a két szélső karbi van a benzincső végén,azok kapták el utoljára.Az olajszint lámpa is bekapcsolt,utána kellett töltenem.
Valószínű túl magasan vannak a súbertűk,engedd lejjebb öket!
Ha anyagvastagság engedi,fúrj bele metrikus 8-ast,olyan menetű gombot kapsz.
Ok köszi körbenézek még.
Sajtolható zsírzógombunk nincs készleten, csak 6x1-es. Kintről meg nem érdemes ennyit küldeni dpd-vel. Szerintem nézd meg máshol is.
itt egy de szar lett nagyon kalap fostalicska
http://youtu.be/qLwKWQLIoQs
Referáltam.
Ok majd átnézzem
Ja pestám ,hogy kinvoltam a keconál nem nagyon vagyok megelégedvel az esztétikával mond Krisztinek Nem eröltetés képpen mondom de március elején nem ártana egy kis rendbedobás a szomszéd keritési Bokrokat most kellenne fazonirozni de már nem kell ugy levágni mint tavaly csak ugy normálisan nézzen ki. Meg ilyen apro cseprö igazitás lényegében nem komoly beavatkozásrol van szó. De ha megint el lesz eresztvel akkor gyilkossá érik megint minden.
Átküldtem a citromra.
Zsotíí ha majd itt leszel és ezt olvasod akkor 40 ropi egy kétszemü lámpáért,meg egy idomszettért 2005 ösöé az jó lenne?
Na de most megyek mert keritést csinyálok vagyis szeretnék ha már iylen jó az idő
Milyne tervet ? Küld jöhet !
Ja
Dehogy szedte oda rakot egy kobászt oszt ement
Pestám átküldjem a terveket?
pontosan szaggatom a bélát most is
ott a jó reggelt 5:30 kor
Igen.
Szép az idő.
Nme értem !
Lehet sokat kap, de karbi baj lesz az szinte bizti. Esetleg membrán likas...
sziasztok régebben irtam hogy nemindul a mocim na a minap nekiláttunk komolyabban és csontra indul csak már megint van egy kis baj nem reagál a gázra ha huzom dadog pedig alapjárat csodás és ha odarántom fulladozik