Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig mint látszik igény az lenne rá
Kedves Ádi,telefonhoz nem csinálok fesszabályzót!
me tegnap hívtalak
van itt 3is
azt mondjuk nem értettem miért nem ivott az Ati Snoopy Jaszi meg a Zsolti biztos vezettek még
TELEFON?
az rééémbóó volt
amúgy bordó
Rámbu? .
Gyulám csajokat hátráhagyva úgy bebaszarintunk öröm lesz nézni a tiszaparton fetrengünk
Hát a Béla friss felesége!
Nekem is le volt engedve,de úgy nehéz kormányozni,visszaemeltem.
ki az a rózsaszín párduc?
találtam oldalt 78,5 ülés magasság annyi 1450tengő annyi a has 135 majdnem annyi mert be van az eleje engedve
Na most van egy kis időm,nekifogok a következőnek,mert a rózsaszín párducé is rossz!
Jaszi mester,fesszab délelőtt küld fény post.Holnap ott lesz!
elég jól megy. már az a kategória, ahol gyorsulásban nem te vagy a gyenge láncszem, a fékre, és futóműre kíváncsi lennék eredeti állapotban. kell még egy nem lógós fékkar is, hogy pontosabban tudjak fékezni
Majd holnap lemérem,ma nem volt időm,de a képről látván biztos hogy meg van emelve.
vagy adjatok oldalt ahol megvan ülés mag tengő táv stb stb nem tok ezzel keresgetni
2kör haccá talaj hátsólámpa alja távolságot adjon valaki egyenesbe állítva. Nekem 80cm.
Nem aggódok, tudom jó kezekben van nálad
Tényleg Ádám ,hogy érzed a rotyogo után? Nem kéne bele folyotott szívocsonk ,hogy össze ne törd magad vele
Azért annyira nem inditgatom ne aggodj ma pl. ell sem inditottam csak proba inditást csináltam