Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááááá, vazze, a padló foltos, a gyerek játékait nem pakolta össze, tornázik, ahelyett, hogy valami hasznosat csinálna, a kitöltött sör elrúgja a habját és megmelegszik, és ha mindezeken nem bax fel az ideg, még nekiállhacc vetkőztetni is....
Stopizni biztos nehéz vele, mert nagyon hátul van a súlypont...
egy átgondolt koncepció
Egy kis nyugtató:Igen , létezik a tökéletes nő.
http://ilovesor.blog.hu/2011/1...
A hajó kapitány az a nem gyenge. Mentette az utasokat, megbotlott és így került a mentőcsónakba...
Na megyek Hiradot nézni hátha feltudom magam idegesiteni jobban
Amúgy gané a lehúzás, de én ezen már nem lepődök meg. Az autósokat szinte korlátlanul lehet fejni - változtatni ezen nem lehet, bosszankodni akkor minek.
Minden normális helyen (országban) regionális rsz van, csak nálunk ilyen kor szerinti.
Eddig ránézésre meg lehetett mondani, hogy csóró vagy miller, ezután meg azt lehet majd tudni, hogy vidéki bunkó v. pestiköcsög
Lacim modj már valamit ezzekre a ganékra Töled mindenképpen várunk valami választ mert te vagy itt a Politikusunk te szavad döntö lehet
És úgy próbáltál már gyorsítani, hogy fogod a kormányt?
Különben télleg kéne oda vmi kis ütköző, meg csinosabb is lenne.
a hátsó rugó meg a mogyorót úgy bevág a kerék a rugóig nem tudod minek örülsz jobban szarni vagy hugyozni nem tudsz
Mikor már megnyugodna az ember mindig találnak valami aproságot amivel egyre jobban erősitik bennem a tudatott ,hogy ebben a világban "Lopni Csalni Rabbolni" kell mint amit ők csinálnak . http://www.hir24.hu/belfold/20...
Hát nekem nem teccik...
Húzol egy kövér gázt, ráhuppansz az ülésről a hátsó gumira, az meg úgy szétdarálja a seggedet egy hónapig nem fogsz tudni szarni.
Nekem teccik.
el is mentettem én is megnézem a másik segédvázat hogy lehetne átfaragni
Mindenesetre elmentem mint lehetséges koncepció, bár van elképzelésem róla hogy néhányunknak milyen lesz erről a véleménye.

( erre gondoltam: )
de kúrva jó
hát ez elég minimalista stílusban készült
Gyulám ott is kemény fizikai munkát kell csinálni még ott is dolgozzak hogy a már elvégzett munkáért megkapjam a jutalmam. Na neeeem.
Ezt néztétek?
50ccm V8
Olcsóbb ha természetben fizet!