Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

[002] mindenkinek.
Mindegy,még ne küldd vissza,majd pénteken délután beszélünk.
alszok fexek.....
Hüü de jó megy egyeseknek
Andival szülinapozok a mamutba.
Na ho vagytok
Ki sem venném 3-bol
neked meg ez a 3as váltó
6 os válto megoldaná a problémád
Na jóvan megyek hiradot nézni mert tul nyugodt vagyok még
megnézem először 1kuplung cserénél változik e valami. Mondjuk 1be nem csúszik 345 7000nél hallani hogy megcsúszik.
Most is épp azon vagyok, keresgetem a hirdetéseket. De szerintem legtöbbje pont emiatt van megbontva. De azért nézegetem.
Valahol láttam multkor egy 250 est alkatrészben De ne aggodj ugy sem lett volna jó ha felkőszőrülték vona Ugy hogy ne szomorkodj kerse hozzá egy jó főtengelyt azt kész .csak majd ne feled ell megnézni az olajpumpát is.
A hirdetések között nézted már?
Azé lennék rá kiváncsi mert ugye 3 köröm van és azt ezredre egyformára kell beállitani különben nem lesz jó
Sziasztok
Elég nagy gondba vagyok, mivel úgy tűnik elhajíthatom a főtengelyemet. Valaki belekókányolt még anno hajtókarcsapágyakat alumínium lapból, meg már volt egyszer köszörülve a főtengely. msot mondta a szervizes hogy tudnak csapágyszettet 14.500Ft-ért de mivel köszörülni kéne a főtengelyt igen ám, de azt meg elmondása szerint ár nem lehet köszörülni.
Mondta hogy keressek főtengelyt meg hajtókart, gondolom ez esélytelen?
Valaki nem tud 250-es FZR jó állapotú főtengelyt?

Ha nem lesz, sajnos ellesz bontva a motor
Nekem a kapcsolo körmei vannak kicsit megkopval . (Ezt csak hallottam ,hogy állitolag ha nem vészesen van megkopval akkor gépműhelyben tudnak lekőszőrűlni a körmökből egy kétt tízedet ) Sosem probáltam hozzáteszem de több helyt is mondták nem tudom milyen lesz utána
az sem jobb
nem kidobálja hanem mintha átugrálna a fogakon
Igen én is azt olvastam
Nekem megvan az ötös régi váltom Annyira biztosan nem kopott mint a tiéd csak alig KB ha elmentem motorozni akkor egy alkalommal egyszer talán kidobta de persze ez jobb nem lesz már .
baszki ezek holdkompot gyártanak?
Nem baj, valamit majd csak elhozok onnét
De én egyáltalán nem értek hozzá De jó kezekben lesz ne aggodj
Emre emlékszel a Maxon motor amit néztünk veszprém mellett http://www.maxonmotor.com/maxo...