Azért ott tettem le mert itthon nem tudtam volna levenni az asszonnyal. Az előző donorhoz nem ilyen kicsi utánfutót vittem, arról simán lepakoltam egyedül is.
De ha megcsinálod ezeket a munkálatokat igencsak hálás leszek, mert kevés embert ismerek aki ért hozzá, és meg is bízok benne. ( Arról hogy elvállalja-e aki ért hozzá ne is beszéljünk )
Ezzek szerintem minimumok emrém vagy nem ? Nálam igy kezdödik egy hadrendbe állitás de ha nem akarod akko nem Pénzedbe ugysem kerül akko meg nem mindegy Minnek hozztad ide vesél magadra
Emre összinte leszek most még nem volt időm örültem hogy a750 est eltudtam inditani.De azt is már beraktam a sarokba mert a lényeg megtörtént, hogy tudom jó a blokk .De február közepe -végéig van mnég időm . És ugy gondoltam hogy ugy viheted csak ell ,hogy szelephézagokat megnézzem , karbit kipucolom és beszinkronizálom neked . De ha gondolod hozzol olajat azti s lecserélhetjük szürővel együtt meg a gyertyákat is légszürőt is vagy amit akarsz nekem mindegy . Ha igy megfelel Pénzen nem kell gondolkozni az a legkevesebb mint mindenkinél
sziasztok. ismét érdeklődnék ha szabad:) a 89es fzr 400ba 20w 50 olaj jó? vagy milyet nézzek? üzemanyag adalékkal ti szoktátok kényesztetni a gépeket? jók azok valamire?
De ha megcsinálod ezeket a munkálatokat igencsak hálás leszek, mert kevés embert ismerek aki ért hozzá, és meg is bízok benne.
Igazán nagyvonalú ajánlat
Majd még addig megbeszéljük mi legyen.
az első hogy elírtad a szelephézagot