Ja meg hozzá társulnak a hülye munka adók akiknek 5 ször elmondod ,hogy mi, mennyi , hogyan . Utána meg megkérdezni 6 szora is ,hogy akko most hogyan van .
Csak nálunk nincs társ aki segitene számlát fízetni . Itt én fizetem az összest. Plusz magam eltartása kocsi ,motor,stb. Meg anyumra is nekem kell ránéznem mert olyan komoly ősszeget kap Szoval egyedül nehéz ennyit tudok . Kéne egy jól keresö feleség
Az hogy hétvégenként turázgatunk hol ide hol oda ez mostmár nagyon drága mulatság . Család megélhetését lehet elbaszni a benzinre . Magam 400 ft határt szabtam meg szoval inentől kevés km lesz a vasban . Visszatérek a 2010 es évi km futásomra . (Olajcsere invaltátumot sem értem el.)
Ja és elég mérges vagyok csak ,hogy tudjátok Heteken belül 450 lehet a benzin néztétek? ha igy megy tényleg komoly megszoritásba megyek motorozás téren. Auto az más mert azzal munkára kell bár azzal is már elégé sporolunk .
Na lehet döntöttem . Mivel a főtengelyt kőszőrültettni nem fogom igy nem kélene ha nem gond Csak hogy el tud pakolni és ne legyen neked sem utban . De azért ha nekilátok és mégis kéne akkor szolok ha ez neked így megfelel?
Munka uralom van mostanság . Van nálam van 5 tervrajz + Csőviéké azokal foglalkozni és dolgozni közeben intézni az anyagokat szoval fulok a napok .Nme tudom Zsotí vasával is mi lesz Remélem megértő lesz de persze azért probálok sietni vele.
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi lehet a lánc holtjátéka?
( Ami hajtja a kereket )
http://www.hegylakok.hu/2010/0...