Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez rossz vicc
Papa nekem sincs társ aki segít számlát fizetni.
Ja meg hozzá társulnak a hülye munka adók akiknek 5 ször elmondod ,hogy mi, mennyi , hogyan . Utána meg megkérdezni 6 szora is ,hogy akko most hogyan van .
Csak nálunk nincs társ aki segitene számlát fízetni . Itt én fizetem az összest. Plusz magam eltartása kocsi ,motor,stb. Meg anyumra is nekem kell ránéznem mert olyan komoly ősszeget kap Szoval egyedül nehéz ennyit tudok . Kéne egy jól keresö feleség
Az hogy hétvégenként turázgatunk hol ide hol oda ez mostmár nagyon drága mulatság . Család megélhetését lehet elbaszni a benzinre . Magam 400 ft határt szabtam meg szoval inentől kevés km lesz a vasban . Visszatérek a 2010 es évi km futásomra . (Olajcsere invaltátumot sem értem el.)
Nekem nincs más választás mert motorral kell járnom de nem baj
Ja és elég mérges vagyok csak ,hogy tudjátok Heteken belül 450 lehet a benzin néztétek? ha igy megy tényleg komoly megszoritásba megyek motorozás téren. Auto az más mert azzal munkára kell bár azzal is már elégé sporolunk .
Na lehet döntöttem . Mivel a főtengelyt kőszőrültettni nem fogom igy nem kélene ha nem gond Csak hogy el tud pakolni és ne legyen neked sem utban . De azért ha nekilátok és mégis kéne akkor szolok ha ez neked így megfelel?
Szívesen. Le lehet tölteni valahonnan owners manualt, keress rá. Az összes alap beállítás, karbantartás benne van, jó dolog.
Köszönöm szépen!
20-30mm. Úgy ellenőrizd, hogy beteszed 1-be (nem járó motornál )tolod hátrafelé.=Teteje feszül, alja lóg.
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy mennyi lehet a lánc holtjátéka?
( Ami hajtja a kereket )
Ati, lehet vasárnap megyek Szigetmikire börzére. Te jössz?
Hali érdekelne van e valakinek közületek vagy volt-e 400-as fezere.
Probálok koncentrálni rá jó igérem . Holnapra döntök
Nekem mindegy mikor döntesz csak tudjam előre hogy kiszedjem a váltómechanizmust mire jössz érte.
Kertnek egy része még ásásra vár plusz gyümölcsfa ültetés amiket nem hallogathatok mert az már igy is majdnem elkéset dolog
Döntés születik a blokk iránt
Munka uralom van mostanság . Van nálam van 5 tervrajz + Csőviéké azokal foglalkozni és dolgozni közeben intézni az anyagokat szoval fulok a napok .Nme tudom Zsotí vasával is mi lesz Remélem megértő lesz de persze azért probálok sietni vele.
Mi lesz holnap este?
Holnap este?
bázzeee nembaj