Ábrus egyik nagy kedvence.
350-ért tényleg jó, ha nem lett volna a GW lehet meg is nézném. Csak a kip. rendszert és az ülést kellene rendbe hozni. (így ránézésre)
Ha lenne esetleg igazi F2-es (mert ez csak sima F) az nagyon bejönne. (fejidom lábvédővel )
És mit tett a kormány a magas benzinárak ellen? Tavaly durván megemelték a Bioetanol adóját hogy nehogy már ne fogyjon a benzin. Nagyon csodálkozom hogy mire várnak még az LPG esetében? Hiszen olcsóbb!
Elmehetnek a k.anyjukba.
A hétvégétől indítom a robeszt.
" 2012.03.12. 13:44:43
Egy rendőr azért büntetett helyszíni bírsággal, mert szerinte a körforgalomban fékezésre kényszerítettem, s nem adtam meg neki az elsőbbséget. Majd mikor szembesítettem a tényekkel, hogy a körforgalom valamennyi bekötésénél Elsőbbségadás kötelező tábla van kihelyezve, még abban az irányban is, ahonnan érkezve nem lassított, rövid gondolkodás után rá vágta, hogy de én alsóbbrendű útról hajtottam rá... "
350-ért tényleg jó, ha nem lett volna a GW lehet meg is nézném. Csak a kip. rendszert és az ülést kellene rendbe hozni. (így ránézésre)
Ha lenne esetleg igazi F2-es (mert ez csak sima F) az nagyon bejönne. (fejidom lábvédővel
Elmehetnek a k.anyjukba.
A hétvégétől indítom a robeszt.
Egy rendőr azért büntetett helyszíni bírsággal, mert szerinte a körforgalomban fékezésre kényszerítettem, s nem adtam meg neki az elsőbbséget. Majd mikor szembesítettem a tényekkel, hogy a körforgalom valamennyi bekötésénél Elsőbbségadás kötelező tábla van kihelyezve, még abban az irányban is, ahonnan érkezve nem lassított, rövid gondolkodás után rá vágta, hogy de én alsóbbrendű útról hajtottam rá... "