A 12 éves unokaöcsém is vágja, hogy zuhanyzás után nem megy ki fél vizesen, főlegnem papucsban, mert megfázik... Szilveszterkor szar a 40 fokos pálinka helyett a 40 fokos láz.
De, délben már igen, úgyhogy be tudtam vele jönni 2-re. Kimászkálok majd 3 óránként, beröffentem.
ebéd utánra van téve a lapátolás (30m a kocsibejáróm)
Nem mondják meg az igazat. Tegnap este 11-kor el kellett itthonról menjek, éshát a Budapest-Záhony vasútvonal felett átívelő felüljárót alig bírtam megmászni. Ha nem lendülettel indulok, tuti keresztbe jövök le.
4 éve vettem samsung 82 cm es 16.9 es és ennyit birtmost 30 ezerért csinálnák meg mer kéne benne cserélni valami egységet ( ja és még vigyem el fehérvárra mert ott vana servize tehát az még nekem benzin )
és kb 30 at is ér ha jo lenne ennyi ahasznált ára hát tudod ki csinálja meg ennyiért baszák meg de samsungot többet sose mert a haveromnál is és anyuméknál is elromlot nem ilyen de samsungok voltak
köszi az aggódást. Kicsit köhögött, de indult... Igaz, az akku bent aludt.
kelet itt a virusokrol beszélni hát most ált helyre a gépem GEM OWER volt eddig a garázsban lévöröl olvasgatam amiket irogatattok és akkor nem elég a sz.gép mostmeg bedöglöt a tv is ugy ,hogy frankó karácsonynak indul
és még ilyen rohadt hideg is van
Elég nagy szívás ez a hideg.Biztos kijut a jóbol most Thomas007-nek !
Azt lehet tudni mennyi volt ez kompletten?