hát ez nem lehet igaz! Kicsi a világ. Mondjuk eléggé ismerős volt az amikor írtad, h te festetted le kékre a lengőkart.. és az enyém is kék volt.
Na akkor visszaköszön a kezeid alól kiadott alkatrészbrigád.
Hát azt kell, h mondjam, elég papisan megy, erő van benne, jól veszi a fordulatot mindenhol, hidegben is indult elsőre, és rendesen ki is forog. Habár csak 3-asban huzattam ki 13-ig még mielőtt betoltam szerelőhöz. Szóval a blokk csodás, alul a blokk segge ereszti kicsit az olajat, most elvileg épp szét van szedve, remélem nem találunk semmi más gondot belül a blokkban.
Viszont ami a többit illeti... hát hadd fogalmazzak úgy, h amilyen megoldásokat találtam rajta, az egyszerűen újraírja bennem, és gyökeresen megreformálta a gányolásról alkotott fogalmamat. de talán ezt tükrözi az ára is a motornak. ;)
próbálom minél olcsóbban megúszni én is, de műszakilag nem engedek semmiből, fő a biztonság. Első fék jóformán nem volt rajta, ami nem a féknyergek hibájából fakadt, hanem abból, h nem hozzávaló fékkar meg felső munkahenger volt rajta(és persze, h betét se volt már rajta). De nem bíztam a véletlenre, új fékek beszerzésében Bagoly uraság segített.
Szerencsére a többi vázelem, és a futómű a felnikkel együtt remek állapotban vannak, kopó alkatrészek kellenek majd rá természetesen, meg még egy két finomság: lámpamaszk, km óra.
Szilveszterre a blokk a vázban lesz, és rajta a kerekekkel.
Hálám ezúton is érje utol Bambit, mert nagyon sokat segített minden eddigi motoromnál, és szintén az ő kezei alatt művelődik a mostani is.
Megvan még, 1 csóka volt, aztán annyi. Nem lehet most eladni semmit De kezd beindulni a szerviz, lehet nem is kell eladni. Vagy megyek ciprusra melózni, akkor el kell adni, majd kialakul
azért volt olyan ismerős
Xuan, akkor egy nagyon bika géped van, azt a blokkot én szereltem, új benne a 2. fokozat és egy DynoJet Stage I is van a karbiban. Le ne fosd a bokádat, ha majd leforgatod rendesen mert lép nagyot!
Csak nem képzeled hogy egy ilyen (nekem)drága csizmát felhúzok és ebben kimegyek ilyen időben?
Inkább fagyjon le a lábam egy szál zokniban!Még az sem biztos hogy tavasszal fel merem venni jó időben,nemhogy most!(sohasem volt még ilyen szép és igazi motoroscsizmám )
Egyébként megvételkor felpróbáltam pár tiritarka sportcsizmát is de basszus abban olyan volt sétálni mintha gömbölyű lenne a talpa!(meg hát nem vagyok én csillagharcos vagy mi a túró )
Na akkor felhívom a szerelőt, h ne bontsa szét az egész blokkkot, csak ott, ahol kell! :D
De akkor ez azt jelenti, h a hengerek, dugók, hajtókarok, főtengely prima állapotban vannak? szelepek, vezérműdolgok?
Na akkor visszaköszön a kezeid alól kiadott alkatrészbrigád.
Hát azt kell, h mondjam, elég papisan megy, erő van benne, jól veszi a fordulatot mindenhol, hidegben is indult elsőre, és rendesen ki is forog. Habár csak 3-asban huzattam ki 13-ig még mielőtt betoltam szerelőhöz. Szóval a blokk csodás, alul a blokk segge ereszti kicsit az olajat, most elvileg épp szét van szedve, remélem nem találunk semmi más gondot belül a blokkban.
Viszont ami a többit illeti... hát hadd fogalmazzak úgy, h amilyen megoldásokat találtam rajta, az egyszerűen újraírja bennem, és gyökeresen megreformálta a gányolásról alkotott fogalmamat.
próbálom minél olcsóbban megúszni én is, de műszakilag nem engedek semmiből, fő a biztonság.
Szerencsére a többi vázelem, és a futómű a felnikkel együtt remek állapotban vannak, kopó alkatrészek kellenek majd rá természetesen, meg még egy két finomság: lámpamaszk, km óra.
Szilveszterre a blokk a vázban lesz, és rajta a kerekekkel.
Hálám ezúton is érje utol Bambit, mert nagyon sokat segített minden eddigi motoromnál, és szintén az ő kezei alatt művelődik a mostani is.
Xuan, akkor egy nagyon bika géped van, azt a blokkot én szereltem, új benne a 2. fokozat és egy DynoJet Stage I is van a karbiban. Le ne fosd a bokádat, ha majd leforgatod rendesen
Én sosem mernék ilyen bátor lenni hogy megvegyek egy ilyet!
(nem ér felhozni a Camarót
Csak nem képzeled hogy egy ilyen (nekem)drága csizmát felhúzok és ebben kimegyek ilyen időben?
Inkább fagyjon le a lábam egy szál zokniban!Még az sem biztos hogy tavasszal fel merem venni jó időben,nemhogy most!(sohasem volt még ilyen szép és igazi motoroscsizmám
Egyébként megvételkor felpróbáltam pár tiritarka sportcsizmát is de basszus abban olyan volt sétálni mintha gömbölyű lenne a talpa!(meg hát nem vagyok én csillagharcos vagy mi a túró