Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostanában nem figyeltek:

link
Az enyém hasszázas
Már hogy melyik tied, a 750 vagy a haccázas?

De amiket látok, nem lenne is sok érte.
Valahogy bolond árak lettek az utóbbi időben.
Kiváncsi lennék mire cseréli mert mint mondottam nem panaszkodott rá sosem .
Annyit tudok hogy a vöröses színű biztos jó állapotu. Olivér korunk beli srác Évekkel ez előtt szoktam vele beszélgetni a Kaposvár környéki motorosok toppikban . Nem kokányol ha valami kellett rá normálisan cserélte . Sosem panaszkodott rá ennyit tudok mondani . Ha mond a motorrol valamit el lehet neki hinni .
Az arnyszínű árában az enyém is vihető
Megcsinálom a bowdent is hozzá!
Az arany színű tényleg jó állapotban van, de hogy ki ad érte ennyi.....
Hali

Elküldjem az mz-ét?
Köszönöm, de lesz mz-é, ha minden igaz
Ja, majd el felejtettem, nincs szívató karom.
Egy vacak bicikli váltókar van rajta.
nekem is jobban tetszik
Szeva Jaszi .
Jó éjt!
Úúú!

Jobbulást neki.

Ez azért jobban néz ki mint a sárga haccász.
Ja, csak a gazdáját a család eltiltotta a családja a gyorsazástól, mert tavaly egy bandittal volt, mikor legyalázták az útról, majdnem elválasztották a jobb kezétől, alig bírták megmenteni. Most takarítottam a motoron a karbisort, mert 3 hete megint műtötték a balesetből kifolyólag, és nem tud még rendesen fogni.
De szép motor! Ezt régebben már raktad fel ide.
link

Régen volt már.
Na jó, vessző helyet kérdőjel kellett volna a nem érdekel után, nyelvtannáci úr.....
Neked ilyen minek?
mi nem érdekel?
Fz 750 91-es igényesen átépítve(gsxr hátsókerék, RSV farokidom, fém fékcsövek,) nem érdekel, 4 éve egy gazda, folyamatosan karbantartva, 1,5 éve nincs használva. 350 pénz, bmw kordura ruhával együtt
Na léceltem,legyetek rosszak! Jó8
Nagyon szépen köszönöm! Nekem az is segítség ha valaki rá néz,mert feleslegesen nem kocsikáznék le 220km!