Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké,tartom a szám!
Hali
Azért Nem áll használom .
Ezt ajánlom-fiatalabb és nem kereskedő!

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ugy emlékszem van közöttünk Kaposvári.
Ezt aki Kaposvári megnézheti
Annyi baj legyen...
Ne a pirosat, összekeverem az asszonyt meg a jányt a találkozón és rossz sátorba megyek be
Hali
Minimum::Ki kel próbálni ,
Vázat megnézni /Nem görbe/-
kerék ősszetartás-/Simán fut
teleszkóp nincs -e sérűlve Stb....
Vigyél magaddal egy hozzáértőt :Igy is lehet hibája.
Mondjuk van különbség,mert az egyik 95-ös, a másik meg 86-os! Nem mindegy!
A piros jobban állna neked!
Mert a sárgával én is szemezek már,és lehet lemegyek hétvégén meg nézni,csak 220km! Tőlem.
Szia!
Régóta áll így?
Nem idevalósiak sajnos nem tudok segíteni ebben
Hali
Azért nem adom el én se az ehyémet:
Most pont szimeringes lett/dw még nem kaptam szét!
Ki van már nézve? Esetleg linkeld be hátha ismerjük
Szia.
Először is az általános átnézés fékek kerékcsapágyak kormánycsapágy motor ne csörögjön zörögjön füstöljön és kereskedőtől ne vegyél.
Sziasztok!
Ùj motor vàsárlása elõtt állok (kategòriavàltás miatt) és FZR 600-ban gondolkodom...
Mire kell odafigyelnem vásárláskor?
Mennyire megbìzhatò gép?

Köszönöm:
Kriszti
Azt tényleg jó lehet döntögetni!
De látom a szíved vérzett mikor elvitték.
Ez a két tipus nagyon jó döntögetni,mert alul,a blokk alatt van a benzintartálya,lent van a súlypont.De én nem pályázom,Gyuszkó inkább a Glocknerre hajt.
160000-ért vitték el,de akkor már kétszáz felett költöttem rá,ennek is voltak hibái.Például a fesszabályzója és az AC-pumpa vezérlő kuka volt mindjárt kezdésnek.
Mennyiért vitték el? Miért nem hagytad meg pályagépnek?
125-ös poweres volt,ugyanazzal a blokkal mint a fehér.Amikor nyitott a power,akkor nagyon meglódult,csak a fogyasztása is megnőtt.
Hát igen. Mekkora volt ez? Mert nem ismerem.
91-es volt,ezt cseréltem le a Yamira mert fénymásolt forgalmija volt,nem lehetett forgalomba helyezni,segédmotoros adásvételivel adták.Ha akkor okosabb vagyok,meg se veszem.
Ha jó akkor nincs baj vele,csak én is kifogtam egy leharcoltat(töröttet),mire jó lett több mint kétszer annyiba került mint amiért vettem.
Ez mikori évjárat?