Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hova küldjem.
pupunak egyből?
Épp kenyeret sütök.
Nem itt volt nemrég valakinek 195/65-15-ös nyári gumija eladó?
ehune
Azért mert ha otthon van akkor úgy nehéz elhagyni. (aztán meg másikat kérni)
Nem kell azt nagyon megtépni. Egyébként rajta szokott lenni a gyertya dobozán is, hogy betekered koppra, és onnan még egy negyed vagy fél fordulat.
thomass -nagyitsd ki amennyire lehet bejelöltem miről van szó
15Nm-rel.
Ismernek már mint a rossz pénzt!
szokott ilyen nekem is megjelenni:új jelszót cserélek!

új motor, régi duma
újíccsál, mondjad neki lefosta a gólya. gyorsgólya.
Oké köszi!
szépjóestét! kicseréltem mind a 4 gyertyát és megszűntek a hengernemjárási problémák, meg a rezonálás is . namármost az a kérdésem, h mennyire kell meghúzni azt a gyertyát? mert én meghúztam csőkulccsal kézzel amíg bírtam, majd kicsit rásegítettem a fogóval is, addig, míg éreztem, h már nem sokat bírnék rajta húzni! az gáz? a motor úgy megy, mint még soha és a hangja is ááááhhhh
szépjóestét! kicseréltem mind a 4 gyertyát és megszűntek a hengernemjárási problémák, meg a rezonálás is . namármost az a kérdésem, h mennyire kell meghúzni azt a gyertyát? mert én meghúztam csőkulccsal kézzel amíg bírtam, majd kicsit rásegítettem a fogóval is, addig, míg éreztem, h már nem sokat bírnék rajta húzni! az gáz? a motor úgy megy, mint még soha és a hangja is ááááhhhh
akkor szerencséd volt,a gecibbje megvág egy 10esre.Vasárnap Zircen a Mol kúton tankoltunk,bementem fizetni,mire kiértem látom az asszony vérét szívják a biztos úrak a rendszám miatt.Nagy lendülettel odalépek:
-Erőt,egészséget,nyugodalmas szolgálatot uraim!Most jövünk a cukrászdától,a haverok megvicceltek,összekenték a rendszámot,rohantunk ide a kútra,hogy lemossuk!
-Na menj a picsába,februárban is ezt mondtad....új motorod van?Na öltözzetek,mossátok le a rendszámot,aztán legközelebb valami új dumával gyere ám!
ez mit jelent? "uj jelszót cserélek"
Jaja...
oké
de van még két másik fajt /nem tudom már mire vettem / ,holnap felrakom ,hátha jó neked!
ez tényleg jó kérdés...
odaadod neki, beül a kocsiba, és lekéri.
ha nem adod oda, akkor is lekéri
Meg. Rendes volt. Szerintem csak haverkodni akart, kérdezte hány cm3 az FZR, mondta neki is volt egy 600-as... Lekérdezte az adatokat aztán elzavart. Igazán nem is értem, hogy minek kell hordani a forgalmit meg a jogsit...
de van
segíts a komplett blokkon mék az...
Hali
Nincs véletlenűl generátor deknid? Tekercs van -jeladó van csak az hiányzik még a pupunak!
a 4-es teljesen jó. csinálgatják szépen, sok helyen már 110 a sebességhatár.
jó volt kikapcsolódni kicsit, hosszú az év már most, és még a felénél járunk...
4esre rá is fér, az egy halálút jó vót a velnessssz? minden OK volt?