Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért nem csörögtél rám
itt vagyok
Naon?
De hülye vagy!
Ja el vagyok magammal ,de nem tud valaki óccsón állíthatós kuplung és fék kart 1000-hez
Ádám sajnos nem tudok BlakkBörrit,mert detektoros kapun kell kijönni ,de vannak bátrak,majd óvatosba megkérdezem,ezek általában nők,gondolhatod milyen lehetőségek vannak az elrejtésbe ,pedig nem kicsik
Kicsit teleShoppoltam,vettem ped egg-et.
Sziasztok!
Úgy néz ki hogy következő hónapban meglesz minden(hengerfejtöm,szelepsz.szimering,olaj+szűrő,szelephézag korong) ami kell hogy újra életre kelljen Cathy,mert ez lett a neve a Frézimnek.
Feribá jelentkezz SOS
Mai gurulás :) Nem volt nagy igaz de mentem egyett :) Majd este felé töltök fel több képet meg videót is :D Széles utat !
bocsi, el kellett rohannom. nem tudom... csak itt a környékben gondolkodtam....
Megértelek
Ugyan ez van nálunk is ,IGAZ A GYEREK NEM SZERET MOTOROZNI!
Bocsi. 19-éves! De az anya az nagyon kivan,attól is,hogy én motorozom,akkor gondolhatod a fiam ötletétől mennyire repes a szíve?
A GYEREK!

Előzmény!
89-es.
Mennyi idős?
A kis vaddongó!
A nagyobbik most mocira gyüjt!
Már töltöm!
FotÓ?
Neveld csak bele a motor----szeretetet
Szasztok. Naon megy a vas,szerintem nem volt rossz vétel! Már lemosva,polírozva.... Hát és ez a dob,nem is mondom milyen szép öblös hangja van! Kisebbik fiamat vittem egy karikát,hát még mindig a sokk hatása alatt van!
Micsoda mázlid van :Pont abból van több!
Van faxa szép lukacsos!
Ok.akkor rakjon el egy olyat mint az enyém legyenszives megőrzésre az ottani tali-ig majd akkor lebótójjuk ha magának is ok.
Oké, van 3-4 fajta ,azért mondtam ,hogy lássam milyen?