Basszus most kapcsolok hogy a GTR-ben is Motul 20w50 van!
Akkor ezért sz&rakodik az elektromos rendszer! (kiégett a tompított elöl és néha nem világít a hátsó sem)
Én ezért járok Akarattyára,ott van szabad strand,csak a parkolóért kell fizetni kemény 300 forintot,ráadásul a partig levihető,így szem előtt van a gép.Kati mindig a siófoki strandra akar menni,mondtam neki,akkor ő állja a belépőt,így mindig Akarattyán maradunk.
Akkor lehet hogy azért húzgált át a trafód esőben mert félszintetikus Fuchs 20w50 van benne. (emlékeim szerint mintha még télen is jártál volna vele, nem is értek hogy sikerült beindítani )
A súbertűk milyen magasan vannak,mert ha nagyon lent vannak takarékos állásban,akkor nagyobb sebességnél szembe szélben Meg főleg terhelve meg is fog torpanni,oda már kell nyomaték meg benzin.Nekem középen vannak a tűk,de asszonnyal csomaggal megrakva szembe széllel a pályán bizony hatodikban megfogta a gépet,vissza kellett váltanom ötödikbe.Viszont a könnyű Andival a gyári végsebesség felett is menne.A kuplungról annyit,mikor először teszem sebességbe akkor keményen vált,de utána már kipörgeti a lamellák közül az olajat és könnyen vált.
A sok idióta Yamaha mérnök a gyárban előírja a 20w-s olajat és még annyi eszük sem volt hogy észrevegyék hogy alig megy a motor és váltani sem lehet. Ennyi barmot fizetni feleslegesen!
Ill itt van még egy 500as fzr abba is 20W50 van ott sincsenek indítási és mechanikai menetdinamikai olaj fogyasztási gondok 86000km, 27000km/1,3 év a motorba.
Szia.
Nekem meg az a tapasztalat a 20W50el, közel 30000e km genesisezés óta amibe 87000e km van és olajcserétől olajcseréig 6dl olajat eszik azaz 6000km/6dl hogy nagyon is fasza semmi gond vele. Könnyedén jár a 2 éves aksiról ami nem BIKA első pöcre beröffenti . Mechanikai gondok nincsenek se váltás se kuplungcsúszás se semmi. A gyár mérnökeinél biztos tapasztaltabb egy versenyző, de mindenki azt tölt bele amit akar.
Amúgy ez a Balaton nagy kibaxás. Engem többx is baxtattak már, hogy külföldre járok nyaralni - komolyan mondom, az olcsóbb
Ez a 2 nap 2 gyerekkel, szállással lazán 40 volt, a strand fizetős (csak ez majd 5000), ott minden drága, kész pénztemető. Az üanyag ára ebben még nincs benne (meg a bónusz zárnyitás 15e se)
Szia!
Én beletettem a genesis-be anno a 20w50-et, nagy nehezen elment vele.Mikor lecseréltem exup-ra abba is beletettem,hát váltani alig tudtam különösen ha kicsit hidegebb volt.Nameg az önindító alig birta átforgatni bika akkuval.Na akkor kérdeztem meg egy nagyon jó barátomat aki versenyzett is és mai napig szerel versenyen.És kinevetett a 20w50-el, azt mondta engedjem ki és 10w40-kell bele.Szerinte ez a 20w50-ezés egy nagy baromság , és szerinte többet árt a motornak mint használ.És én ráhallgattam, ki az új olaj, be a 10w40-félszintetikus.Ja még azt is mondta,hogy full szintetikusat ne tegyek bele.Az tényleg nem bele való.Azóta tökéletes a motor,lágyan könnyedén és dinamikusan megy!Ja,és azt is mondta, hogy a 20w50 csak szükség megoldás ha már a motor eszi az olajat.De sajnos akkor már nem sokat segít a sűrű olaj,sajna felújítás kell!Ha rendben van a motor nem eszi a 10w40-est.
Üdv:Csaba
Én is hazaérkeztem imént. 650 km, nem tudom, mennyi fogyott, még kb. fél tank van, és nem 90-el mentem
Pécs -Szentes most 2:50 volt, de hátsó fele nagy forgalomban, és sötétben el is fáradtam kicsit.
szépjóestét! lecseréltem a castrol 20w50-et, motul 3000 20w50-re, és a motor valamiért kicsit darabosabb, a hangja is más, és nem nagyon akar húzni, 160-nál megáll mutató. arra gondoltam, h nem megy 1 henger, de 1100 hidegen a fordulat, melegen 1400 körüli. uh nem hiszem h ez lehet a probléma, de összefüggést gondolok az olajcsere, és a motor menetteljesítményével kapcsolatban. ötletek esetleg, valakinél csinálta már?
Akkor ezért sz&rakodik az elektromos rendszer! (kiégett a tompított elöl és néha nem világít a hátsó sem)
Nekem meg az a tapasztalat a 20W50el, közel 30000e km genesisezés óta amibe 87000e km van és olajcserétől olajcseréig 6dl olajat eszik azaz 6000km/6dl hogy nagyon is fasza semmi gond vele. Könnyedén jár a 2 éves aksiról ami nem BIKA első pöcre beröffenti
Olajháború
20W50et bele
Ez a 2 nap 2 gyerekkel, szállással lazán 40 volt, a strand fizetős (csak ez majd 5000), ott minden drága, kész pénztemető. Az üanyag ára ebben még nincs benne (meg a bónusz zárnyitás 15e se)
Én beletettem a genesis-be anno a 20w50-et, nagy nehezen elment vele.Mikor lecseréltem exup-ra abba is beletettem,hát váltani alig tudtam különösen ha kicsit hidegebb volt.Nameg az önindító alig birta átforgatni bika akkuval.Na akkor kérdeztem meg egy nagyon jó barátomat aki versenyzett is és mai napig szerel versenyen.És kinevetett a 20w50-el, azt mondta engedjem ki és 10w40-kell bele.Szerinte ez a 20w50-ezés egy nagy baromság , és szerinte többet árt a motornak mint használ.És én ráhallgattam, ki az új olaj, be a 10w40-félszintetikus.Ja még azt is mondta,hogy full szintetikusat ne tegyek bele.Az tényleg nem bele való.Azóta tökéletes a motor,lágyan könnyedén és dinamikusan megy!Ja,és azt is mondta, hogy a 20w50 csak szükség megoldás ha már a motor eszi az olajat.De sajnos akkor már nem sokat segít a sűrű olaj,sajna felújítás kell!Ha rendben van a motor nem eszi a 10w40-est.
Üdv:Csaba
Pécs -Szentes most 2:50 volt, de hátsó fele nagy forgalomban, és sötétben
Semmi, tényleg szirénával állítottak félre, de tündér virágszálak voltak és azt mondták, hogy minden rendben
Szeretjük őket, mert sosem bántottak még, pedig lett volna rá bőven okuk, mégsem tették.
Szóval a piros pont tényleg piros és nem fekete.