Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Schwarzi!
Nekem volt hasonló problémám, mikor nem ment 1 hengerem, akkor rendszeresen csinálta, hogy 110-120-nál vége volt, hiába húztam.
(Szerintem) az olajhoz ennek semmi köze.
ja.ez a gépállat volt itt tavaly...
235
De én lány vagyok és nem mertem tovább húzni

Bár van még itt egy kis Vénusz a polcon, lehet beleteszem, hátha az is jó lesz...

A biztonsági főnöke az a Cristoph Ammann és még sok sok csapatnak is .

Van tolongás nálatok mi? Sokan vannak kint pancsolók?
konkrétan asszem a biztonsági főnőke a redbull-nak, de állitólag ő is itt volt... egy ba..ott nagy kamion-lakóautóval...
ki volt nálatok tavaly? Vettel?
hella.Pupu, látom te is "tankoltál" .tavaly náluk volt, mi is kaptunk.....meg a kollega promós sapit is..
ismét van itt egy kis károsanyag utánpótlás és ez csak mindegyikből 1 doboz mi lehet a hűtőbe
idei nélkül
na megjöttem a nagyvárosból.
Micsoda dugók vannak?
Ennek a cégnek a tulajdonosa felajánlott egy 600ejró/week fizetést a következő idei f1 rendezvényre amennyiben itt lehetnek nálunk ismét
link
Az az időpont jónak tűnik nekem is, mailt megnézem, és majd írok.
Augusztus utolsó előtti hetét beszéltük ábrussal, akkora kéne nézni valami szállást. Küldtem mailban egy weboldalt pár napja.
Az a műszaki vizsgaállomás, ami közúti közlekedésre alkalmatlan gépjárművet alkalmasnak minősít, járművenként 500 ezer forintos bírságot köteles fizetni. Az ezt tartalmazó kormányrendelet augusztus elsején lép hatályba.

Szintén bírságot kap a vizsgaállomás, ha a közlekedési hatóság engedélye nélkül átalakított járművet alkalmasnak minősít (levizsgáztat). Ekkor azonban a bírság csak 200 ezer forint lesz.

A teherautók üzembentartóit 100 ezer forintos bírsággal fenyegeti a rendelet, erre akkor büntethetők, ha a menetíró készülékbe csatlakoztatható járművezetői kártya adatait nem töltik le. Ez esetben a 200 ezer forintos bírság esetenként értendő.

De mi alapján ítélik meg hogy mikor lett mókolva átalakítva módosítva? PL Én műszakin gyári dobot viszek otthon átrakom azonnal és elkap a rendőr friss műszakival akkor mi alapján jelenti fel az állomást. Vagy hogy állapítja meg hogy a fék rendesen fog?
És az volt a lényeg 1 karton redbull, sapka földugó kulcstartó autogram az már csak a köret volt
+adott redbult is
Nem baj majd jövőre van még pár éve a forma1be, idén is meglesz neki a vb cím. Én Rajkó drukker vagyok de amíg itt volt Vetti teljesen normálisan állt a dolgokhoz köszönt, megnézte a motorom, és a lényeg hagyott engem pihenni nem nagyon zavarta a nyugalmam a büdös kölök Nem volt egy problémás ember
Biztos azé húzott el ilyen gyorsan, mert a Hami meg a Rajkó is megxopata, és nem erre készült pszihésen nyerni akart itt végre
És esőben még ki se próbáltad, hány henger megyen...
Lehet, szükséges lesz a preventív olajcsere, mert a Plitvicén soxor esős idő van (magas hegy, és vízválasztó)
Viccet félretéve mindenki azt tölt bele amit akar, én nem panaszkodok a 20W50 re mert nincs mire.
Az F1es Sebastian Vettel azt mondta a motorom hangjára hogy nagyon nem stimmel valami szerinte az olaj a gond, az ő szerelője megnézi majd De sajna csak jövőre már elmentek innen Addig járok azzal amivel eddig is Megvan mi volt a gond rajta marad egy villáskulcs a tankon és az zörgött Na majd mindjárt felhívom hogy milyen füled van te gyerek