Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Erre költöm a zsebpénzem,hogy a fiatalokon segitsek"

Hát ennek....
Nagyobb baj nem lett?
Mindjárt kezdődik:A szállitók 3--rtl klubb
Ez minek szól?
Na netulozz.! Vannak itt jobb profik,majd meglátod
Már megettem a kenyerem javát és marad a hobbi.Erre költöm a zsebpénzem,hogy a fiatalokon segitsek
abból baj nem lehet
más!ha szükségem van segítségre ríhatok?olvasgatom én folyamatosan a fórumot csak nem írkálok és látom hogy te itt nagy alkatrészmágus és típusismerő vagy!
Egy fáklya meggyújtotta a hátamon az eredeti kínai náájjlon inget.
Természetesen akkor jársz jól,ha megtartod és aktivan jelen leszel itt a fórumon
Igy igaz
nézd az egész motor árát nem akarom elbukni,mert nem vagyok vastag de kenyerem van.megmarad,legfeljebb jövőre is motorozok egy ezrest
Hali
Mi az a gyulladás?
Az árakat, a kereslet - kinálat adja.
Aki keresni akar rajta :nem tudja eladni
Aki elakarja adni: az meg bukik rajta
Sziasztok.Meggyulladtam
úgy látom marad az öreg a háznál.tavasszal kap egy vizsgát és használgatom.ennyire szaré hugyé nem adom oda,mert az átírás többe volt mint a jelek szerint kapnék érte
Minden PONT annyit ér, amennyiért el tudod adni

Bocs, ez nagy közhely, de nagyon igaz.
Én 500-ért vettem az enyémért 2008-ban, szezon végén, de most nem hiszem, hogy 250 felett elvinné valaki, pedig csak jobb lett azóta. Most válság van, és csóróság.
Van még pár fzr 1000-s is fent 400 körül.de 4-5 évvel fiatalabbak. Azok se nagyon mennek el.
megtaláltam köszi.de ha ő ezt árulja ennyiért akkor én inkább megtartom,mert ehez képest az enyém patent és horror árat kérhetnék érte
Köszönjük: EMESE
Jó éjt! Mindjárt kelni kell.
köszi
Emese nem akarja eladni
Erre lehet mondani: "Köszönjük, Emese!"

Ui: bírom a csajt, de ez az ár 1 vicc, nem tudom, ki tanácsolta neki...
nem sikerül berakni,de az előbb leirtam a folyamatot
Az apródon van :Apród.hu--gépjármű--motor hirdetésben