Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorolás? Ha csak oda meg visszamegyek az közel 800km.
értelemszerűen egyeztetett időpontban, de szívesen látnálak titeket. jó kis főzés, vagy sütés. beszélgetés, motorolás.
mer az unix drága
Skacok hol lehet venni ilyen villaszár védő műanyagot? lehet egyáltalán ilyen utólag felrakhatót venni?
Miért a Bárdi?
Na ne ilyen felelőtlenül ne hivogass meg bennünket,mert 1x csak ott fogunk ücsörögni a kaputok elött.
Annyi hogy ezek teljesen fekete és nem szürke betétes kárpitok de nagyon szépek.
CSÖVI!Néztem az új emailt és ez lenne a legideálisabb a műszercsoportba integráláshoz gondolom olyan 4000 ft-ban megállna ha igen akkor jöhet (kék színű!) ja és rosszul sejtem hogy akár vízhőfokot is lehetne vele méretni?
Köszi sanya de ez nem mostanában lesz. Hagyd a fenébe.
Bakker ha kell valami motyó szójjá! Megkérdem mibe fájna a kuplung cucc,és írom mennyi az annyi.

Sziasztok!
halihó!
Nyugi Thomas ezzel nem vagy egyedül. Nekem legközelebb Feribácsi van. Meg a Bakos Pisti.
igen mikor már képet lőttél fel is láttam, hogy az ajtókárpit nem szép, de így klafa lesz.
Szevasztok!
Nem ugyanilyet keres hanem 5 ajtóst.
Meg is értem mert átkozom a napot én is amikor a szedánt választottam.
Éreztem én hogy nem lesz jó és igazam is lett. (ott volt az a BMW kombi meg a zöld 406-os is hogy szakadnék meg )
Maga az autó jó, nagyon kényelmes, gázolajpárán el lehet vele járni, nincs vele semmi baj, azon kívül hogy 90Le-vel nem megy úgy ahogy én szeretném. (rövidesen beavatkozás következik)
Eddig kb. 5500 km-t mentünk, olajcsere, fék és hűtőfolyadék csere, szűrők, ablaktörlő lapátok, 2x kavics a szélvédőre, 4 használt nyári gumi acélfelnivel és nemrég ajtókárpitokat vettem hozzá. (a mostaniakon megnyúlt a textil és bántja a szemem)
Egyszer majd kelleni fog egy kuplungkinyomó csapágy mert alapjáraton hallom hogy zörög de akkor már cseréljük az egész kuplungot, ha már szét lesz szedve. (47e a komplett kuplungszett a bárdinál listaáron és nem, ebben nincs 2tömegű lendkerék)
Ha legközelebb vennék akkor 2,2-es HDI kombiban venném kizárólag automata váltóval.
El akartam menni de sajna dolgozom 14-től!
Nekem a melóba kellene egy elektromos békához,mert kezd döglődni az akksija!
szevasztok. holnap 14:00 órakor lesz szigetszentmiklóson, K. Gábor motorostársunk temetése. ha valaki ismerte, vagy a közelből jönne....

szalagkorlátnak ütközött. nyugodjon békében.
Ez jó, de a xart már meg nem javítja (ahhoz gyenge), de az élettartamot megnöveli duplájára is esetleg.
Ez a kis cucc kb. 10-15 mp-enként lő az akksira egy 100-150A impulzust. Régi akksit (vagy xarakodót) is hasonlóan lehet regenerálni, de ott 250A impulzus van, és percenként 1000 kb. - ez azért más nagyságrend
Nekem van ilyen gépem, de sajna, nem lehet garantálni, hogy jó lesz az akksi, és a nagyobbak jobban regenerálhatók (ezek a 10Ah körüli kis akksik nem annyira)
ebben mlas lesz a szagértő. ő ilyen négyszögjel generátort már gyártott, ami visszafordítja a szulfátosodást, de persze csak akkor műxik ha más baja nincs az akkunak, pl. nem cellazárlatos.
vélemények? Múltkor a Sanyi nézegette de véleményt nem írtatok! Érdekelne mert a melóba döglődik az akksim!
Elég drága a porlasztócsúcs!
beszámít ugyanilyen autót? minek adja el?
ja, hogy itt a tél, és nem indul? ilyen átlátszó hirdetést.
link

neked bevált a 4 kerekű masina?