Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd tavasszal nézek valami helyet egy hétvégére,és aki akar jön. Megyünk motorolni majd a Mecsekben.
Bocsi de nem voltam gépközelben csak most ültem ide.De látom Sanyi segitett a cimem megtalásában.Természetessen megteszek mindent annak érdekében hogy a plexit helyre hozzam és ha lehet megragasszam.Az viszont jó hir hogy nincs végig repedve.Sajnos hétvégente nem vagyok net közelben mert a munkám miatt sokat utazom külföldre heti rendszereséggel.
Köszi Sanyi!
Tényleg szép,bár mivel jó magam tavaszi gyerek vagyok,engem azért az egy kicsit jobban vonz!
Kint van az adatlapján.

7815.Harkány.Rózsa F ut.57
Gabcsi,kéne majd a pontos címed! Gondoltam mielött el küldöm,meg csinálom neked,de nem fér bele az idömbe. Tehát ez már rád vár. A jó hír,hogy nincs teljesen el törve!
fzr nem kell?
Mekkora unalmas s***r volt az F1! Ráadásul a Red Bullal is tele a puttonyom már! Kimi meg olyan jég emberré vált,hogy lefagyott saját magától! Siralom!
A 8-1 ről már nem is nyilatkozom!
Sziasztok!

Voltunk kint a kisháznál.Nagyon szép helyek vannak a környéken. Szép tud lenni az ősz is.
Köszi...
Gratula a plexihez szép lett és a jól áll a motornak is.
Hali Gyula
Lenne egy kis gondom:
Egy k250-s qvad-hoz kellene valami elektromos rajz
Nincs hozzá semmi mert leégett!
.A márka: még nem tudom
Hali gali

Gyönyörű az idő.

Gyula ,jelezz ha vagy!
Előtte sem érdekelt igazán de ez volt a legvége mindennek. (egyébként én sem értek hozzá)
Valahogy így vagyok vele én is. Csak én hamarabb abbahagytam
Nem értettem sosem hozzá, de még így is látom, hogy idegesítően gyengén játszanak, balfaxkodnak, ááááá... egyszerűen fáj még nézni is.
De itt is, mint mindenhol, fejétől bűzlik a hal.
Ez volt az utolsó meccs amit végignéztem.
Ezt is csak azért mert már az első 10 percben látszott hogy ezt érdemes lesz végignézni. (onnantól szűnt meg nekem végleg a Magyar labdarúgás)
Tetszik? Nekem is,de azzal vége is a dolognak. Van egy fasza motorom,nem cserélném le.
Ú denagyon szivesen mentem volna veletek, de egésznap az a k...va
fradi pályát épitettem. De 10 től hajnali 1.30ig.
De legalább hazafelé nem volt senki az úton, és bőrigáztam.
A Vicus is széjjel röhögte magát. Mindig az Angol-Magyart szajkozzák. De mi van az Orosz magyar 6:1-el? Arról nem igen hallani,meg sztem erről a Holland 8:1-ről sem fogunk sokat.

Hát a magyar foci....grundfocinak sem nevezhető. Ott legalább van lelkesedés,de itt! Sztem nincs is. Na de mid1 is.
Nem láttam a meccset de most már komolyan érdekel. Tud valaki linket hogy hol lehet megnézni?