lesz ez az üveg 3 puttyonyos, 1 kila kenyér, a macskának és a sünnek eledel, illetve kérném még ezt a szkennert. ja és számla lesz róla.
na jó tépek melóba, mert ebből nem lesz 7 órai melókezdet. Kinga meg odavan Tihanyba projektzáró ivászaton. tegnap d.u. gokart, lézerespuskás egymásralövöldözős játék, squash, meg quadozás, lovaskocsikázás. este evés-ivás köszönőbeszéddel, reggeltől wellness d.u. haza (én persze melóba). Ja és este én vigyem el a macskákra. mert ma még színház is van. élni tudni kell
ez nem elvezeti, hanem a kis lukacskák segítségével beszippantja a vizet. érdekes víztelenítési elv, de legalább egyedi. (amúgy az én gumim mégszarabb ennél
Feribá mi a gond?
Na mivan mi? Lesz menet vagy nem lesz menet. Süt a nap 15fok van itt
Valaki ért a távoli asztal segítségben?
na tényleg megyek. lehet belesek majd mobilnetel
na jó tépek melóba, mert ebből nem lesz 7 órai melókezdet. Kinga meg odavan Tihanyba projektzáró ivászaton. tegnap d.u. gokart, lézerespuskás egymásralövöldözős játék, squash, meg quadozás, lovaskocsikázás. este evés-ivás köszönőbeszéddel, reggeltől wellness d.u. haza (én persze melóba). Ja és este én vigyem el a macskákra. mert ma még színház is van. élni tudni kell
Szeva Pupu. régenvótál
namivan, sikerült a tecsóba szkennert találni?
az milyen mán, hogy a számítógépes cég a tecsóba vesz szkennert?
Vállalom bármilyen bankjegy szkennelését, küldjétek csak el, és küldöm vissza jpg-ben