Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze így is lehet magyarázni. (meg úgy is hogyha bele akarja valaki látni a minőséget, akkor az ott lesz és kész, mindegy hogy van-e vagy nincs)
Én a beltérben azt láttam hogy a műanyagok, a kárpit anyaga (ami a 10 éves BMW-n lógott már mind a négy ajtón és nem csak a 318-ason, utána a 323-ason is) a műszerek semmivel sem különbek (szimpla átlag anyagok) mint a többi "hétköznapi" autókon. Nyilván nem a dévó matízra gondolok összehasonlításképp.
A villamos rendszerben a lámpáknál, a csatlakozóknál volt egy rakás kontakthiba (csak tudom ha én javítgattam) pl. a hátsó lámpák érintkezői és a kábelezés egyenesen bazári kategória, egy asztrában normálisabban meg van csinálva. A vízcsövek műanyag csonkjai az M43 blokkon a motortérben törtek mint a győri keksz, az elektromos csatlakozók műanyagjai szintén.
Na én ezt látom (és nem csak eggyel találkoztam) és ezért kérdezem hogy akkor ez a baromi nagy és igényes "prémium" termék ami annyival különb mint egy átlagautó?
És mindez megvéve anno 1,4M Ft-ért.
Ha ezt magyarázni kell akkor kár bele kezdeni. Neked a BMW ugyan olyan autó mint a Trabant mert mind a kettőnek 4 kereke van. És teljesen igazad van. Egyébként ha a motortérben már szembeötlő a különbség akkor gondolatod, hogy a beltér sem azonos színvonalú. De te ezt nem látod így kár is róla többet beszélni.
Nem, csak nem értem hogy mit kéne látni? A bmw-ben hosszában van a blokk. Más valami?
Egyébként általában nem a motortérbe szoktam beülni.
Hali
Köszi a látogatást
Háttal ülsz a monitornak?
És?

Na, csak viszonyításképpen itt egy Vento és egy BMW motortér.
Te meg ne örömköggyé itt aki eldta a lelkét!
Volt otthon egy rakás jó dolog (Civic, Kriszta, stb.) erre neked is má csak az a hülye bmw kell.
Már nehéz találni bármit is,amiben nincs kinai.
Mióta megtudtam hogy a Mercikben is van kínai alkatrész,csalódtam a német kocsikban.
29 év eltelt közben

1-t értek
Csinos család. Ráér,már csak tavasszal fogok hozzá,már festeni se lehet ebben a hidegben.
Nem arról van szó hogy mire volt pénz és mire nem. Attól volt hiányérzetem hogy semmivel sem volt komolyabb vagy jobb mint pl. egy VW Vento.
Egy kortárs Audi 80/A4-ben vagy egy C Merciben messze jobban/kényelmesebben éreztem magam minőségileg mint a 36-ban.
Nem azt mondom hogy rossz autó de én akkor sokkal többet vártam tőle. (ma meg már csak egy a sok autó közül)
Azt is értem hogy nektek tetszik mert bmw meg legenda meg mittudomén de engedtessék meg hogy nekem is lehessen saját véleményem az eddigi tapasztalatok alapján.
Szép estét
Gyulus a lengő villa összekészitve, de még nem volt időm feladni .
Balról jobbra :feleségem, nagy lányom,/42/ kisebb lányom /38/ kerszt lányom /36/
A zárójel közötti a mostani éveket jelzi
Nem azért volt szűk, mert nem volt rá pénz, hanem azért, mert nem 5-ös, se nem 7-es... ez direkt szűk
És igen csak minőségi az a beltér, a Tomasz tesójáé se nyiszorgott, se nem zörgött, mint ahogy az enyém se, pedig már az is 8 éves, és kapott már rendesen.
Az E34/39 már teljesen rendben van, az már oké.
Az hogy beültem, körülnéztem és nem értettem hogy hol van az a kényelmes, minőségi beltér (a helyről nem is beszélve) amit egy úgymond "prémium" terméktől várnék ha már ilyen drága volt.
Bmv m sosem volt.De sogoromnak van egy 30 éves meg most vett egy 3 evest miota Németországban dolgozik.De ö is bmv(meleg)
Szerinte csak a bmv az autó.Én Wv párti vagyok De nem csak mert T4 esem van hanem mert jó gépek föleg a passat 1,9 tdi motorral
József, mi Baja önnek az E36-al? ilyen jószágot 1990-ben nem sok gyártó csinált...
Sziasztok!
Mentalevél