Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,csak lenne már legalább március.
szép a géped! jó választás
Helo
Sziasztok. Szerintem valami ilyesmi lehet
http://www.supermercatone.net/...
Nézegettem én is tacskóba, de nem adtam rá esélyt hogy motorra feltegyem. Kocsiban max leesik a lábadhoz de mocin... És azért egy gps, vagy telefon se kis érték. De ha azt mondod leveszi a hátlapot
jó reggelt!
1990?
És mindezt mennyiért is?
Megvan a leszedés ideális tempója/ereje, különben nekem a nem lejövős hátlap is elkezdett eljönni. és ha elkoszolódik? Langyos víz.
Egy ilyenen gondolkoztam én is, csak még tesztet nem írt senki róla.
Csinálok holnap.
Kép?
Sziasztok barik!
rég akartam valami gps-telefon tartót, mert nagyon szerettem mikor a sony telefonomhoz volt, azt nagyon hasznos kis móka volt. Sajnos az egyrészt típusspecifikus bölcső volt, másrészt olyan borítás nélküli kormányhoz van, mint a szegények motorján van, így semmiképp nem vettem hasznát a bálnán. :(
Olyan beleszorítós nagy univerzálisat meg nem akartam, és egy barátomnál láttam kocsiban ezt a zöld rárapadós tartót, és nagyon meggyőzően tapadt. Vettem is a tescoban egyet, és tök jó, mert adnak hozzá raragasztos alapot, amivel nem sík felületen is tökéletesen lehet rögzíteni a koronggal.
Na, a helyzet az, hogy nulla fok környékén is TÖKÉLETESEN tapad rá a telefon-gps-bármi! Alig tudtam leszedni róla a telefont! Csak a hosszú kar, nehéz telefon kombó miatt eléggé rezeg. Szal ez a zöld tapados cucc valóban egy csoda!
Köszi szépen -oda találtam!
Csak simán Yamaha FZ400 -ez van a forgalmiban is és az adataihoz is így találtam a neten! -de mind-1 ,-hátha valakinek a valakijének volt vagy van ilyenje és tapasztalata!
Majdnem.
Ez FZS 400, ilyen itt nincs senkinek.
sziasztok -nem rég vettem ezt a 400-as fz-t most tesztelem illetve tesztelném amikor jó az idő -ha valakinek van róla tapasztalata -gyenge pontjai stb-azt meg köszönném!
Na megyek,megyunk vendégségbe anyámhoz.
Tavaszig meglessz.
Háááát május 40?

Jó lenne már,csak mindig közbejön valami,és hideg van lent a garázsban mint a fene. Lehet jövő szombat,ha nem lesz cudar idő.
Az hát. Mi más?