Az fasza de majd megcsinálod nem féltelek.Az enyém se ment szeptember vége óta. Most rendeltem olajat meg szűrőt a hétvégén felébresztem.
kíváncsi vagyok hogy indul.
Aha minden ok meló 2000rel most ment hosszútávot a motorja 7 hónap óta még 1 kötelező átnézés mert akadnak gondol elektromosan valami nem nagyon akar rendbe lenni. de szerintem valami zárlatos lehet.
Index össze vissza jár. izzó ok relét már cseréltük a kapcsoló konzolt is komplett de ennek ellenére össze vissza kalimpál elmegy a komplett műszerfal visszajön nehezen indít. Nekem vízpumpa gondok de majd orvosoljuk.
MI ilyen hajlékonyat vettünk és az izzót kiszedtük és a helyén körbe bevezettük. a vezetéket a parkfény izzó helyén hoztuk ki. H4 vissza és volt bódóttá.
Most csak merevházas led van felrakva 600ra. nekem meg ilyen, ott fent a fejidomon a 2x4 útról letoló. Most rohantam 1 kört a hungária M3 szakaszon 15perce. Azt se tudták merre meneküljenek
udv mindenkinek a segitsegeteket szeretnem kerni.... ledsort szeretnek rakni az elso lampakba de nem tudom szetszedni elvalasztani az uveget a tukortol valakinek valami otlete?
Na jó,tudjuk hogy a villanyos a legjobb autó közlekedésre,csak ugye eddig nem volt elég kicsi és könnyű akksi hozzá.Meg a megtehető táv sem túl sok egy töltéssel,bár ezen gyorstöltővel lehet segíteni.
Szerintem a Gyulával keversz
kíváncsi vagyok hogy indul.
Index össze vissza jár. izzó ok relét már cseréltük a kapcsoló konzolt is komplett de ennek ellenére össze vissza kalimpál elmegy a komplett műszerfal visszajön nehezen indít. Nekem vízpumpa gondok de majd orvosoljuk.
Mi helyzet felétek? Látom Andi is elővette a kicsit!
Nem tudná valaki megmondani hogy hány liter olaj megy bele a 600ba? Rendelni szeretnék de nem tudom fejből.
Most csak merevházas led van felrakva 600ra. nekem meg ilyen, ott fent a fejidomon a 2x4 útról letoló. Most rohantam 1 kört a hungária M3 szakaszon 15perce.
(én igazából ezt a LED-sor dolgot se értem
Az M6 nem tetszett sose, hamarabb vennék M4-et, vagy még inkább i8-at.