Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én első kocsim trabant volt nem tagadom. "90" vettem 5 rugóért. És azzal mentem gyakorlatra vezetni. a mogyoródi úton volt akkor még a tanpálya.
Igen volt kb 5éves koromba ilyen kisautó formájában. De trabim is volt most jut eszembe lendkerekes és lehetett kormányozni ez első kereket.

Szerintem a Gyulával keversz
Az fasza de majd megcsinálod nem féltelek.Az enyém se ment szeptember vége óta. Most rendeltem olajat meg szűrőt a hétvégén felébresztem.
kíváncsi vagyok hogy indul.
Wartburgod volt
Soha nem volt trabantom
Pár $ láttam az aliexpressen csak nem tom h 2lábú v 3 van benne. A trabanban milyen volt?
Nemtom nekem a ledes ellenállással lett megcsinálva. de nics beszerelve
Újra. A kattogo "trabant" index relét kilehet cserélni újfajta relére ami jó led indexhez?
Hali. A
Soha szebb napkezdést
Aha minden ok meló 2000rel most ment hosszútávot a motorja 7 hónap óta még 1 kötelező átnézés mert akadnak gondol elektromosan valami nem nagyon akar rendbe lenni. de szerintem valami zárlatos lehet.
Index össze vissza jár. izzó ok relét már cseréltük a kapcsoló konzolt is komplett de ennek ellenére össze vissza kalimpál elmegy a komplett műszerfal visszajön nehezen indít. Nekem vízpumpa gondok de majd orvosoljuk.
Köszi a segítséget!

Mi helyzet felétek? Látom Andi is elővette a kicsit!
2,2 3at rendlej ls marad is
Jó reggelt skacok!

Nem tudná valaki megmondani hogy hány liter olaj megy bele a 600ba? Rendelni szeretnék de nem tudom fejből.
Ja a 600ba is beraktuk azaz a csájé
MI ilyen hajlékonyat vettünk és az izzót kiszedtük és a helyén körbe bevezettük. a vezetéket a parkfény izzó helyén hoztuk ki. H4 vissza és volt bódóttá.
Most csak merevházas led van felrakva 600ra. nekem meg ilyen, ott fent a fejidomon a 2x4 útról letoló. Most rohantam 1 kört a hungária M3 szakaszon 15perce.
Azt se tudták merre meneküljenek
Szerintem azt nem lehet.
A bömös odaverte a mergát.
Igen, van. Ne próbáld meg elválasztani. Vagy eltörik, de utána biztos beázik

(én igazából ezt a LED-sor dolgot se értem de ízlések különböznek, ugye...)
udv mindenkinek a segitsegeteket szeretnem kerni.... ledsort szeretnek rakni az elso lampakba de nem tudom szetszedni elvalasztani az uveget a tukortol valakinek valami otlete?
Na jó,tudjuk hogy a villanyos a legjobb autó közlekedésre,csak ugye eddig nem volt elég kicsi és könnyű akksi hozzá.Meg a megtehető táv sem túl sok egy töltéssel,bár ezen gyorstöltővel lehet segíteni.
560 Le, nem rossz, de a dodzsem, amit linkeltem 691 LE - 1mp-el hamarabb van százon, kb. mint egy 1000es sportmotor (csak nem fogyaszt annyit )

Az M6 nem tetszett sose, hamarabb vennék M4-et, vagy még inkább i8-at.