Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Noémi már megfáradt, meglöttyedt és meghízott, ez jobb sokkal
Ja, ott kezdtem, de mindenütt tiszta cucc jön már... ez a szelep-xar se enged vissza levegőt - nem értem...
Holnap veszek egy csavart, és csere, és próbálom a hagyományos módon.
Utoljára egy Zsiguliban xoptam így, ott főfékhenger karmantyú csere oldotta meg - de itt nem hiszem, ősszel még jó volt, és nem száradhatott ki.
Csak azért szerezték hogy lenyomják a Noémit.
ABS egység tetején légtelenítettél? (azt írják (máshol) hogy nem kell mert átnyomja a cuccot de a tiéd úgy emlékszem hogy nem működik)
Lenne de nem az.
Próbálkoztam, kivűlről be lehet nyomni egy tüskével a szelep golyót, szóval mintha egy rendes légtelenítő csavar lenne... mégsem sikerült megcsinálni.
Már átpumpáltam vagy fél decit rajta, teljesen bubi mentes cucc jön ki, az első behúzás mégis puha (markolatig) aztán beáll a helyére a nyomáspont, de fél perc múlva megint ugyanaz van :((
Szopás esete forog fenn
Nem néztem még de mások is mondták. Persze sz&r terméket jócicis csajokkal könnyebb eladni.
A berlini gyárban valamelyik főnémet kitalálta hogy nem kell mindkét oldalra légtelenítő csavar mert úgyis ezen az oldalon fogják feltölteni a Nr.41534153 számú BMW fékfolyadékfeltöltő fékfolyadékfeltöltővel. (a kuplungnál dettó)
Ha kitekered belőle a csavart akkor tehetsz a helyére egy légtelenítő csavart és már át is hidaltad a problémát.
Kabbe, már tudom a két legfontosabb dolgot:
- az időjós csaj Bori
- az meg egy szelep, ahol lehet féklötyit cserélni

Akkor azt mondd meg, mé nem tudom légteleníteni?
Tudom mi az. És te is szeretnéd tudni? (kellett neked ilyen komplikált sz&r )
Kimentem az előbb,mondom beindítom már,idén még nem is ment.Aztán visszajöttem,a beindítás csak terv maradt. Azn ötéves akkum kampeca.
Viszont az az M1-es időjós csaj komoly nagy emlőkkel rendelkezik nem is láttam, milyen lesz az idő
Nekem már rég rajta van a kapcsoló.
na azért van itt élet!
Boldog Sándort! aztán nem ám száraz marad a névnap!
illetve utólag boldog Tamásokat is mert nem emlékszem hogy mondtam volna-e
Ábrus!
ezt (előzmény) láttad? Mi a fax ez, nem tudom kilégteleníteni az elejét
Láttál már ilyet? nem vettem ki, amíg nem tudom, mi ez...
Fz 750-en ezt a betét idomot hogy kell rögzíteni? A sárgával bejelölt csavarhelyeknél kell gondolom, de az idomon mi lenne?
Csak mert kaptam egy utángyártott üvegszálas idomot, de azon semmi felfogató fül és lyuk nincs...
Ja, az enyém öregebb. Dani is ott kommentel az indexen, ott megy a duma erről (neki is egy GS-e van, de öreg, őt se érinti.)
Saját részéről köszönöm a köszöntéseket
gondolkodtam is hogy felrakjam a ventilátor kapcsolót
Sanyáim: