Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ilyen az nem rendes motorszerviz.
A rendes szervizben megnézik hogy mi lehet a hiba (Baja) és utána mondanak szakvéleményt (nem pedig baromságot) mert azokban nem látatlanban diagnosztizálnak.
Nézd meg hogy gázadásra mozdul-e az exup tengelye. (ha megvan akkor továbbléphetünk)
A vezérmű vezérlésre gondolok hogy nem lehet, az exup az lehet ha egyébként szépen jár mert 4e-től kezdi nyitni a léptetőmotor torlólemezt.
(nem kap feszültséget a léptetőmotor, bovden kiakadt vagy lejött a vége, torlólemez tengelye megszorult)
Lehetne még üzemanyag vagy gyújtásprobléma is de az nem "szépen" jelentkezik, hanem kihagy, leáll.
Igen 4 ezer fölé nem megy sehogy se. Alapjárat melegen 1500. szerintem teljesen jo. Nem áll le magától egyszer sem. 3 hét állás után is pöcre. vagy másodikra egyből beindul, és nincs gyújtáskimaradás. :/ Nem tudom mennyire lehet összefüggésbe, de tartalékra raktam a benzin csapot haza fele, és akkor vettem észre h nem birok kigyorsítani. Voltam egy moitor szerelőnél, azt mondták gyújtás elektronika, és közölte hogy ő ezzel nem foglalkozik.... ( rendes motor szerviz)
Csájnadiszk?
Ha egyik pillanatról a másikra történt akkor vezérlés gond nem lehet. (az nem így jelentkezne)
Ha beindítod akkor 4e-ig normálisan jár akár perceken keresztül és van rendes alapjárat is csak 4e fölé nem forog, vagy dadog, néha leáll, időnként gyújtáskimaradás is van?
Idáig tökéletes volt egyik napról a másikra kezdte el. Egy szombati nap motoroztam vele majd ra következő hét hétfőre kezdte el, azt is délután mert reggel meg mentem ve dolgozni.
Igen azt mondták, hogy az élettartama rövidebb. Viszont nekem csak az egyik tompított világít ha kiég átrakom a másikat. Féktárcsa 40 a pár. Olyan mint a gyári csak fekete a közepe. Majd átfestem aranyra. Ebay.
Jóreggelt
Hmm. Akkor Vicust kellene kérdezni, amikor műszaki kérdésünk van. Ő biztos tudja mi Baja...
Fáradt voltam nagyon. Sztem 9-kor már aludtam is.
Ja, motorral mennék,ha a Frézi is úgy akarja.
szép napot!
Mindjárt megyek futok 1-et,utána munkaruha méretvétel,majd irány a kisház,fűnyírás és egyéb dolgok. Van meló ma rendesen,ráadásul egyedül,mert a Vicus most indult el Bajára suliba.

Viszont szép az idő.

Jó reggelt!
Hali
Erről jut eszembe :Valakinek anno sürgős volt egy 600 karbi.
Azóta se jelezte , mi legyen vele ?
Megveszi vagy vissza juttatja!
Szép napot ,kellemes hétvégét
Sziasztk,motorokrol megmaradt karbi sorok eladók,van egy FZR 400-é kb 1000km használt új membránokkal és fuvókákkal,és van még egy FZR 600 abban is szinte új membránok vannak és fúvókák.06306636816
Nekem ez nem elég napbarnított és túl fiatal is.
És ha 5 perc múlva mész oda?
Egy kis előzményt ha lehetne. (oké hogy most ilyen de eddig?)
Ja meg a tid volt , úgysem adnál belőle

Hámán dehogynem, csak ruha volt rajta.
Nyaljam meg a hangod mégsem egy ilyen ajándékkal állítottál be hétfőn!
Csak annyit szeretnék mondani:
Tekertet tekertet nem indul fél óra eltelik odamegyek pöcc röff (nem elektromos hiba), mert nem véletlen szerűen van így hanem minden reggel,vagy a nap bármely szakában . Használat közben az alapjárat 4-5 ezer de kb 1 perc járás után 1500-2000 re visszaesik és szabályos normális , de addig halálra ijednek az öregasszonyok.
Járt már valaki hasonló cipellőben? Karbi tiszta