Tudod, mennyire erdekel engem ha valahol nincs térerő, akkor ott nem telefonálok
Az is eszembe jutott, veszek valami gombos kis xart, mert utálom ezeket a tepsiket vinni mindenhova ez meg bent lesz a kocsiban, ha kell valahol net, wifi van már mindenütt
Tehát akkor Vodafone. Azt tudod, hogy a voda még mindig nem mindenhol 100-as? Tapasztalat. Tavaly novemberben jöttem a vodához a telekomtól, és a tkom valamivel stabilabb volt. (bár most jóval olcsóbb a voda)
Ja, csak en nem tegnap vettem piacon, hanem 2 éve uzletben, mikor megjelent...
Ha most vennék ilyet, valszeg nem adnék erte annyit, de most is 70 körüli telót vennék, úgyhogy ez pont annyit ér
A turbo sim annyi, mintha kifüggetleníttetnéd. Android "telepítés" pedig nem oldja meg.
Ott van youtubon, hogy hogyan kell optimus l7et függetleníteni. Kell a hálózati feloldó kód. Pénzes. Nem lesz ingyen sehonnét. Ez egy 15 eFt-os telefon. Ne kinlódj vele
Valami telefon guru árulja már el, hogy lehet megnézni, a készülék szolgáltató függő-e? (valszeg az, mert T-s vásárlás)
És ha az, hogy lehet megszabadítani rabláncaitól? LG P710
Az is eszembe jutott, veszek valami gombos kis xart, mert utálom ezeket a tepsiket vinni mindenhova
Ha most vennék ilyet, valszeg nem adnék erte annyit, de most is 70 körüli telót vennék, úgyhogy ez pont annyit ér
Nembaj tökéletes lesz
Még hogy 70....öregapám is vót.
Fizetek én érte, nem szívesen, de ha másképp nem megy... szolgáltatót váltok, netfone, sógorom ezzel biznyicel, ő ugratott bele.
Ui: kiütik itt helyben 3 rugóért, megkérdeztem. 30-án lép az új kártyám be.
Ott van youtubon, hogy hogyan kell optimus l7et függetleníteni. Kell a hálózati feloldó kód. Pénzes. Nem lesz ingyen sehonnét. Ez egy 15 eFt-os telefon. Ne kinlódj vele
És ha az, hogy lehet megszabadítani rabláncaitól? LG P710