Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haló ! te mit szivattyúzol Pista ? Vörös iszapot ?
Van egy független f3 as motorolám ha gondolod
honnan tudnám
Tudod, mennyire erdekel engem ha valahol nincs térerő, akkor ott nem telefonálok
Az is eszembe jutott, veszek valami gombos kis xart, mert utálom ezeket a tepsiket vinni mindenhova ez meg bent lesz a kocsiban, ha kell valahol net, wifi van már mindenütt
Ezt nem tudtam bocs
Szopattyú .Ezzel se megyek már messzire...
Tehát akkor Vodafone. Azt tudod, hogy a voda még mindig nem mindenhol 100-as? Tapasztalat. Tavaly novemberben jöttem a vodához a telekomtól, és a tkom valamivel stabilabb volt. (bár most jóval olcsóbb a voda)
Ja, csak en nem tegnap vettem piacon, hanem 2 éve uzletben, mikor megjelent...
Ha most vennék ilyet, valszeg nem adnék erte annyit, de most is 70 körüli telót vennék, úgyhogy ez pont annyit ér
Ja én is
Nembaj tökéletes lesz
Sajnos igaza van link
Pupu,megfeletkeztem a telorol.Jövö héten nem késö? Bocsi
Én használtam ilyet egy ideig és nekem működött. Nem minden tipushoz, verzióhoz jó, de attól még nem szar.
Akkor csak 55-tel qrtak át?
Akkor olyan cső kell ami rámegy.
17-ért függetlent is vehetsz, meg 19-ért telenorosat garanciával.
Még hogy 70....öregapám is vót.
Nekem van ilyen szart se ér
Na ilyet se láttam még
Faxt, ez a rendes telefonom méghogy 15k vettem vagy 70é

Fizetek én érte, nem szívesen, de ha másképp nem megy... szolgáltatót váltok, netfone, sógorom ezzel biznyicel, ő ugratott bele.

Ui: kiütik itt helyben 3 rugóért, megkérdeztem. 30-án lép az új kártyám be.
A turbo sim annyi, mintha kifüggetleníttetnéd. Android "telepítés" pedig nem oldja meg.
Ott van youtubon, hogy hogyan kell optimus l7et függetleníteni. Kell a hálózati feloldó kód. Pénzes. Nem lesz ingyen sehonnét. Ez egy 15 eFt-os telefon. Ne kinlódj vele
Nem tudom, hogy kell telepíteni, meg mi az a turbó slim izé.
Benzincső nem fog rámenni.
Android újratelepítésekor beállítható hogy milyen függő vagy független legyen. Esetleg turbo sim
Valami telefon guru árulja már el, hogy lehet megnézni, a készülék szolgáltató függő-e? (valszeg az, mert T-s vásárlás)
És ha az, hogy lehet megszabadítani rabláncaitól? LG P710