vettem 36 db 110X170-es hullámpalát. 500 Ft/ db áron.
ma elhoztam a felét. Holnap bérlek futót. A kis futóm nem erre van kitalálva. majd össze szakadt a kis DAK Robot!
Ennek az egyszerű változata a "hát ezek ilyenek, el kell fogadni" magyarázat.
Két személlyel (sanya lánya) 70-110 között a dimbes-dombos Mecsekben nekem pont 6 litert nyelt az FZR.
Elsőre kissé "óóó b&szki még te is itt vagy" hozzáállást véltem érzékelni (kézfogás-bemutatkozom de gyenge viszonzás (gondolom valami otthoni vihar lehetett mielőtt érkeztem, mert a neje is kissé fagyosan köszönt vissza) de aztán kb. fél óra múlva már egész beszédes lett. (az első tesztről visszaérve még kissé feszülten "szólt" az ~5 éves lányára hogy ne javítsa a kismacskát a harapófogóval, aztán a harmadik kör után épp harapófogót tesztelt az egyik vanádium bithegyen )
A sör pedig állítólag gyógyít és te elég mennyiséget vettél magadhoz.
Beszéltem a szerelövel,és azt mondta nem tud semmit tenni,esetleg állitsak a keverékcsavaron.Mondta hogy hiába viszem vissza ennél többet amit csinált nem tud tenni.Szerinte is karburátorprobléma miatt van ez a dolog,de ö kitisztitotta és beállitotta aztán szinkronizálta és ennyi.Többet nem tud tenni.A fogyasztás szerinte jo a 7,5 liter mert sportmotor és 1000 es.Ha akarok állitsak a keverékcsavaron.
Vajon nem mosogépszerelö a srác?
Elgondolkodtató
A jelenlegi blokkjával a kisautóm nekem egy rémálom, de csak azért mert tudom mennyit és hogy ment az előzővel.
köszi az integetést de tegnap családi rendezvényen voltam 5 magasságában értem haza, ezért nem is hívtalak
Cserébe utána, hót egyadta józanon, buktám akkorát egy b@szás kínai quaddal, hogy azóta is a sebeimet nyalogatom... Rögtön innom is kellett utána vagy 5 sört
Ahogy lassan viszi a víz most megy körbe mint a vidámparkban. (de legalább nem az alján fekszik oldalra dőlve)
https://youtu.be/nMfREAIfz_0
ma elhoztam a felét. Holnap bérlek futót. A kis futóm nem erre van kitalálva. majd össze szakadt a kis DAK Robot!
Két személlyel (sanya lánya) 70-110 között a dimbes-dombos Mecsekben nekem pont 6 litert nyelt az FZR.
A sör pedig állítólag gyógyít és te elég mennyiséget vettél magadhoz.
Vajon nem mosogépszerelö a srác?
A jelenlegi blokkjával a kisautóm nekem egy rémálom, de csak azért mert tudom mennyit és hogy ment az előzővel.
köszi az integetést de tegnap családi rendezvényen voltam
Cserébe utána, hót egyadta józanon, buktám akkorát egy b@szás kínai quaddal, hogy azóta is a sebeimet nyalogatom...