A sok usa gtr fórum hatása.
Nem folyik le elég cucc a tankból és nagyobb fordulaton kevés az úszóházakban a nafta, emiatt befullad. Alacsonyabb fordulaton nincs gond mert ahhoz elég az anyag.
A gtr gyári főfúvókája ezen 115-ös, amikor próbálgattam a kisebbeket, 110-essel jó volt (most is az van benne) 100-assal már 10e-nél (sanya itt a szívéhez kap ) ledadogott, 90-essel meg 5e-i szépen ment, aztán befulladt és annyi. Ugyanez a jelenség van ha kevés folyik utána az úszóházakba.
értem a célzást !!de az itt a baj hogy a billentyűzeten csak a gombok zavarnak néha de látod még magyarul sem tudok rendesen írni olvasni nem hogy angolul szóval ábrus te azt mondod üzemanyag probléma azt már néztem hogy az ac. nyom rendesen de akkor áskálódok még ott egy kicsit a karbiknál kettőt kipucoltam mert ott volt az a benzin túlfolyásos baj de a másik kettőnél nem férek hozzá az úszóház csavarjaihoz de akkor valahogy le kell szednem azért köszi a segítségeket.
Mivel látszik benne a borda így ez biztosan eredeti fojtás. Ami nekem a képen van azt már megreszelték egy kicsit így a bordái már hiányoznak de a helye látszik, ami meg Snoopy gépén van az is ilyen volt de az már ki van reszelve teljesen nyitottra. (de mindegyikbe bele van öntve a 74kw)
Hű az szar. Hasba ment nekem,45 napig ment. Egyszer összecsíptem a bőrt a hasamon,és simán átszúrtam,és a combomon csurgott le a gyógyszer. Na utána a Vicus adta be minden este.
Nem folyik le elég cucc a tankból és nagyobb fordulaton kevés az úszóházakban a nafta, emiatt befullad. Alacsonyabb fordulaton nincs gond mert ahhoz elég az anyag.
A gtr gyári főfúvókája ezen 115-ös, amikor próbálgattam a kisebbeket, 110-essel jó volt (most is az van benne) 100-assal már 10e-nél (sanya itt a szívéhez kap
A nyitott csonkon kb. ekkor a lyuk.
De később se biztos.
Ádámnak kell egy túragép, ha eladja a bömöst, ott meg van egy kihasználatlan.