jolvan köszi a segítséget azt látom le kell szednem a karbisort de mivel csütörtökre bejelentettem motorszervízbe még ma megálmodom hogy nekilássak e mert olyan mélyen nem szerettem volna belenyúlni nehogy több kárt csináljak mint ami van mégegyszer köszi széles utat mindenkinek sziasztok
Általában ezért szoktam azt kérni hogy írják meg mi történt a géppel a hiba előtt (a te esetedben ez így oké ahogy írtad is) mit csináltak vele előtte (általában: "mi semmit.......csak..." aztán kiderül hogy mégis bele lett piszkálva ) milyen volt és hogyan jelentkezett, stb.
Ebből lehet kiindulni ha találgatni kell innen a monitor mögül.
Nálad mivel lerakáskor jó volt így erre a kettőre tudok gondolni. (membrán kiszáradás vagy dugulás)
Benzinszűrő van benne? (ha nincs akkor tessék egyet betenni az AC és a tank közé)
kezd a tőkőm tele lenni fzr el alandoan van valami !!!!!!! miota fzr megvan alandon szerelek :-( pedig szeretem ezt a motrot de mostmá kezdem unni mindig elő jőn valami
Ha előtte tökéletesen üzemelt akkor az állásban nemigen szokott elektromosan megromlani. Ennyi idős gépeknél persze véletlenszerűen is beb&szhat bármikor bármi de elsőre nem ezt feltételezném.
Ha a mágneskapcsoló sz&r akkor nem is kattan és semmi sem történik. Ha gyenge az akksi akkor vagy semmi sem történik vagy csak ki-be húz a kapcsoló (gyorsan kerreg) de nem történik semmi. Ha meghúz a kapcsoló és meg is forgatja az önindítót és így a főtengelyt akkor még lehet hogy a gyenge (vagy lemerült) akksi miatt a szikrákra már nem marad villany és nem fog beindulni.
Egyéb dologra ennyiből nem tudok következtetni.
Ha előtte minden oké volt, majd lerakva egy időre sz&rakodni kezdett az általában tank/benzincsap/benzinvezeték/karbi úszóház elkoszolódás/lerakódás szokott lenni. Kiválik a benzinből valami zöld retyó és lerakódik mindenhova, aztán meg a legszűkebb helyek el is tömődnek tőle teljesen.
(egér meg egy haverom gépébe költözött be télre és hogy ne fázzon, telehordta mindenféle szösszel és falevéllel, valamint kajának dióféleséggel így két nap b&szakodás után lett meg hogy mi a bánatért fullad le egy nagyobb gázra )
Van még valami: ha sokat állt a gép (pár hónap is elég) akkor megesik hogy a karbi gumimembránjai kiszáradnak és felkeményednek, így a súberek a rugó és a merev gumi ellenállása miatt nem tudnak felhúzódni teljesen és ugyanez a jelenség van. Egy fordulatig minden oké, aztán te tovább nyitod a pillangószelepeket a gázbovdennel de a súberek csak ~félig nyílnak ki és a gép megtorpan. (ez elmúlik pár km motorozás után ahogy eláznak a benzintől a membránok és újra megpuhulnak)
Ha kis használat után a benzintől felpuhulnak a membránok akkor megint teljesen normálisan üzemel a gép.
okés csak picit magamra vettem mert kifejezetten utálom az olyan embereket akik elfelejtenek magyarul ha külföldön dolgoznak fél évet!szóval ezek után vagy a kitisztítatlan két karbi tűszelepénél van dugulás vagy ha vannak belül fúvókák azok lehetnek esetleg csak részlegesen eltömődve.vagy mi lehet még?azért esik szarul ez a makacskodása a motornak mert a nyolc év alatt nem volt ennyi baja mint az elmúlt héten de nem akarom feladni mert mennie kell annak már csak pár hetem van motorozni az idei szezonban úgyhogy menni fog tudom!
Túlfolyástól szintén lehet ilyen de általában dugulás miatt nem folyik le elég benzin és az nagyobb fordulaton már kevés. (sok állás után előfordul, mint ahogy az is hogy az egerek befészkelnek a légszűrőházba és levegőt nem kap eleget )
Nem dehogy, semmi célzás.
Csak megláttam az angolszász nyelvterületre utaló Izland szót és előtört belőlem az amerikai fórumokon formálódó, még kezdetekkori angoltudásom. (néha visszaolvasom egyik-másik régebbi összefércelt kommentemet pl. a Goldwing fórumon és szégyenteljesen ki szoktam röhögni magam bár sosem szóltak be miatta és mindig segítettek, annak ellenére hogy "csak" egy Magyar voltam a sok amerikai között több ezer km-re onnan)
Ebből lehet kiindulni ha találgatni kell innen a monitor mögül.
Nálad mivel lerakáskor jó volt így erre a kettőre tudok gondolni. (membrán kiszáradás vagy dugulás)
Benzinszűrő van benne? (ha nincs akkor tessék egyet betenni az AC és a tank közé)
Egyéb dologra ennyiből nem tudok következtetni.
(egér meg egy haverom gépébe költözött be télre és hogy ne fázzon, telehordta mindenféle szösszel és falevéllel, valamint kajának dióféleséggel így két nap b&szakodás után lett meg hogy mi a bánatért fullad le egy nagyobb gázra
Van még valami: ha sokat állt a gép (pár hónap is elég) akkor megesik hogy a karbi gumimembránjai kiszáradnak és felkeményednek, így a súberek a rugó és a merev gumi ellenállása miatt nem tudnak felhúzódni teljesen és ugyanez a jelenség van. Egy fordulatig minden oké, aztán te tovább nyitod a pillangószelepeket a gázbovdennel de a súberek csak ~félig nyílnak ki és a gép megtorpan. (ez elmúlik pár km motorozás után ahogy eláznak a benzintől a membránok és újra megpuhulnak)
Ha kis használat után a benzintől felpuhulnak a membránok akkor megint teljesen normálisan üzemel a gép.
Csak megláttam az angolszász nyelvterületre utaló Izland szót és előtört belőlem az amerikai fórumokon formálódó, még kezdetekkori angoltudásom.
Jó éjt!