Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok mennyiért tudnám eladni a motorom? Amire költeni kell első hátsó fékbetét, karbiszinkron, szelep állítás, amit cseréltem olaj+szűrő, telószimering olaj, fékolaj, kuplung főmunkahenger felújítva friss olaj. gumik elől 90% hátul 80% spoiler baloldalon karcos a fejidom javítva fényezés ráférne. Műszaki még nincs napokba lesz az is meg. Miért adom el? Rájöttem nem nekem való ez a hasalós stílus.
Oda vittem én is,ott menni fog!
jaja,ott szokott parkolni:) bar sajna ma nem,mert esos az ido,de holnap megint,ha levizsgazott idoben. amugy a czekushoz viszem a napos utra.a frecciamat is odavittem, bennuk megbizom.
Múlt héten jött hozzám egy haverom,előtte bent járt okmányirodán,újságolta erősen,hogy látta a motoromat előtte parkolni,piros fehér színű!felhúztam neki a ponyvát,hadd lássa az én feketémet,aztán megnyugtattam,hogy Feri kolléga 600-át látta.
Hova viszed?
egyenlore ne mis tervezem az atepitest.majd kesobb,most orulok,h fent van.talan telen...
holnap megy muszakira,tessek szurkolni!
en nem reklamalni akartam,nekem tetszik:) meg vagyok elegedve vele! de lehet majd kell egy kisebb csavar,de ezt majd szemelyesen megbeszeljuk:)
Jó ott az olajhűtőn,és nekem is 4-körül nyom fordulaton.Ha elmegy a nyomás mindenképpen észreveszed majd!
Szépséges, csak ez a hátsó rész...a faridom és a hátsólámpa...mintha más tervezte volna mint a motor többi részét. Randa...
en arra a pontra akartam bekotni,ami kozvetlenul megy a hengerfejbe,es nem passzolt a csavar.kisebb volt,mint az olajhutoben levo:( lehet csinaltatok gyulaval egy masik csavart,es atkotom oda:)
most mar az enyemen is van,es MUKODIK!
sztem jo kis motor.en mar 8000km-t tettem bele,es komolyabb problema nelkul megusztam.eszi az olajat:) ez a "tipushiba" elsovilla teloszarszimmeringek szoktak meg tonkremenni.meg idosebb korban ynikorog a hatso a kutyacsont kornyeken. a tobbi mind ugyanaz,mint barmelyik masik motornal. ja es ronda a segge:) a lamparol en mtudok nyilatkozni,nekem asszimetrikus trapezlampa van elol...
ja ezt néztemm ár rég, mikor az előző tulajnál volt, aki jó csomó dolgot megcsináltatott rajta, öccsének zxr-e volt végülis jó lehet
Ok Köszi megyek intézem.
Jó, küldök még egy csövet magában,csak a 4000-et küldd!
Bocsánat csak ma jött meg a pénzem.
Jó reggelt. Én gyanítom hogy nem kell olajat és szűrőt cserélnem mert 3 hete cseréltem olajat szűrőt. Minden olajat lecseréltem a gépen a fék olajtól kezdve a teló olajon át a kuplungig. Gyulám írd meg légyszíves mennyi csak a cső a csatlakozokkal + a posta és csinálj 1et kérlek, előző 4e és ez mennyi mert akkor rohanok is a postára és ha megkaptad a pénzt add fel postán.
Jó reggelit,én is gyanítom Tamás olaját és szűrőjét cserélni kéne!Nekem már egy éve fenn van,de nincs dugulás! Feri,a vékony cső miatt lassan változik a nyomás,de így jó,nem fog jojózni a szemed,ha nézed.Az Ikaruszok kilométerórája is csillapított volt,egy izmosabb fékezésnél már állt a busz,de az óra még 10-20km/h.-nál járt.Sanyi ismeri ezt.
Szelepkorong.
eszembejutott h ha 1 kicsit több időm lesz lefújom
de má akkor egyszerűen csak lecsapom a seggét keskenyebbre/asszonycsere /
a lámpát meg 1 kicsit feljebb teszem
csak a cuccokat kell onnan elpakolni
máris fiatalabbnak és csinosabbnak néz ki 10 évvel
Namosmájó flééééém
Miért kérdezted?

link-elj már hogy ne kelljen copyzgatnunk...

Narancssárga tuning FZR
http://galeria.totalbike.hu/magazin/2010/04/12/emat_2010/1411509_d60ac7
b0a77d5d1623a83538616fbc16_m.jpg