Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most így végiggondolva lehet hogy nem vagyok normális?
De nem akarok három gépet műszakira hordani.
Most ajánlottak egy robogót (aprilia gulliver) 50e-ért (kollégám)és lehet megveszem dolgozós szaladgálós motornak.
Az akkor volt. Ha lenne most erre költhető pénzem habozás nélkül megvenném. Szép a géped, és ismerve a szakértelmed, illetve mostmár tudva, mi lett rajta megcsinálva ez egy nagyon jó választás lenne.
Ha jól emlékszem valamikor tavaly Te kérdezted.
Valami kerüljön még bele? link
Véleményem szerint seholsem olvashattad, hogy akarok venni egyet.
Azért kérdeztem, mert egy kollégám szeretne venni valami szépet, régit, olcsót. Ettől függetlenül még érdekelheti. Legalább keresek egy kis zséét a szállításon, mert tukó velem hozatja el.
Ha érdekli szólok, oszt dobsz képet.
Tehát:kell Neked(?) egy 150-es ETZ valamiért.
Olyan lenne az ideális ami gyári állapotú és valami öreg papáé volt(na ez nem az)12 éve ő a tulajdonosa és évek óta a garázsban áll,nincs krosszosítva és az előző gazdája munkába járásra használta. Ráköltött vagy 70e ft-ot,vett bele egy sárga festékjeles komplett gyári főtengelyt(nem pedig felújítottat) C4-es SKF csapágyakat,vett egy ismét gyári hengert dugattyúval(megmaradt raktárkészletből),úgy döntött hogy kell rá egy komplett új kuplungkosár láncostól,nézett rá egy új kipufogódobot,vett rá nemrég egy új elektronikus fesszabályzót, az alig használt lánc mellé ad még egy garnitúra újat,nézett rá egy új üléshuzatot,tavaly új akksit is vett és még egy év műszaki is ketyeg rajta emellett minden maradék alkatrészt odaad hozzá amije van.Emellett gyárilag elektronikus gyújtású és halogénlámpás is legyen.És hogy még a gyári színe legyen? (bár egy kicsit kopottas)Emellett még azt is figyelembe vehetné az eladó hogy messziről jönnének érte? És még egy Berlingóba is befér?(nem túlzás ez egy kicsit?)
ohh, hát akkor már is indulok.
és 3:57 perc
Hibás. Ugyanez az útvonal csak nem a Földvári hídon jössz át hanem az új Pentele hídon(gyönyörű) és mindjárt 258,2km
Autós útvonalterv erre a helyre: Nagyvenyim, Magyarország
4 óra 28 perc 272 km
Drága a benzin vagy a g oil? És utazás
Nem értem hogy ez mit befolyásol?
Kezdődik a haccáz cc. GO TALMA!
Kezdődik a 125cc
kár, hogy olyan qva messze vagy innen....
kár, hogy olyan qva messze vagy innen....
Köszi
A mailod a citroen miatt citromail? ?
Én már sokszor megnyertem a tour-t. Ha nem jött össze 1 csaj mindig mondtam bazz ha előbb szólsz, 3x megnyertem volna a tour de france-t ennyi pedálozással nálad.
Minket a Philips, de már vagy 15 éve!
Engem a sony szponzorál a tour alatt. Remélem még addig kitart.
Mielőtt valaki megkérdezné Samsung TV-vel megyek.