Yamaha FZR / FZ

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, de napi 400 km-el is 12 nap... annál többet meg nem lehet haladni, csiki-csukison már az is sok, meg ugye ez alatt Fábival 4-5x kell megállni 😅 nézelődéssel napi 7-8 óra út, minimum.
Asszem én ezek után mégiscsak megcsinálnám nekik azt a facebook reklámot. 🖕
F&sza lenne az a túra. Mehetnénk kis falvakon keresztül végig :))))
Nem tudom még hogy mi lesz belőle, aztán lehet hogy hétfőn 3x-i apologize mellett felajánlanak helyettük egy szett zsír új Bridgestone BT16-ost ingyen postával, meg egy fiatal spanyol csajt egy órára a vádaskodásért. (na ettől tartok én is :)))
Hát, ha úgy alakul hogy b&sznak az egészre, akkor elhasználom. Rossznak nem rossz, csak idén decemberben lesz 7 éves. (hogy rohadnátok meg)
Eladni sz&r, mert a 18-as nem nagyon kelendő. (gondolom ezért akarják rám erőltetni)
Mindegy, azért még harcolok egy darabig.
...bár jobban belegondolva, szarjunk a gumidra, és ha ott vagyonk, inkább menjünk Barcelonába meg a strandra. Az egy jó vidék (említettem, hogy jártam már arra? 😁)
Motorral az szép karika lenne, szóval én inkább kocsival megyek - leszek csomaghordó nigger 😁 csak majd tartanotok kell a tempót 😁
Tehát valszeg 25 jurót mindenképp bux 😕 Akkor inkább használd el, vagy ha annyira zavar, dobd fel a gumisba, 5 ezressel olcsóbban, sztem azonnal megveszik - akkor csak 15 jurót buktál.
... vagy tavasszal elmegyünk motorral Andorrába, és rájuk rúgjuk az ajtót 😂 az egy szép túra lenne, át a Zalpokon, le Nizzába, onnan végig a part mellett 🤔 alig 2400 km...
https://goo.gl/maps/HGjyC2Qu16WZpinh9
Természetesen van számla, mélben megküldték mindkettőről a rendeléskor.
Nem a vásárlás tényét vitatják (nehéz is lenne, ott van az oldalukon a reklamációs lap, a gumirendelés alatt megy a vita) hanem azt állítják, hogy azt küldték amit rendeltem (azaz 2018-ast) mert nekik sosem volt raktáron 2015-ös gyártású gumijuk ebből a típusból. (azaz át akarom qrni őket kamu reklamációval)
Jelenleg 76 euróról van szó, azzal a NAV baromira nem foglalkozna, pláne egy andorrai bejegyzésű nemzetközi cégnél. (ami Európában a franc tudja hány néven szerepel)
Szóval benne van, hogy lehet nem jön több válasz tőlük és részükről lerendezettnek tekintik az ügyet.
De az is megeshet, hogy küldenek egy futárt a gumiért, elviszik, aztán a "szakértőik" megállapítják, hogy ez nem tőlük ment (vagy sérült, vagy akármi) a lét így vagy nem utalják vissza, vagy levonják a szállításért a 25 eurót. Mit tudnák tenni? (feljelenthetem őket az andorrai bíróságon)
A tanulság annyi, hogy ilyen tetű cégtől nem kell vásárolni.
Ha számlád van róla,nem tudják letagadni,ha nem adtak,jelentsd fel őket a NAV-nál.Mikor a Kawára vettem a gumit,borítékban rá volt ragasztva a gumira,a gumis vette le róla.
Szátiszfájd meg pláne nem. (azóta semmi)
A kollégám átvenné az elsőt. Már csak az a kérdés, hogy ezek a tetvek mit mondanak a hátsóra. (bár sejtem, semmit)
....mert ők a jövőbe látnak! 🤔 már most tudják, hogy kásztümör nem leszel többé, dír meg főleg nem 😂
Igen, pont ezt vázoltam a csávónak, hogy van itt nekem egy 2015-ös gyártású, még sohasem felszerelt ugyanilyen, amit én rafkósan becsomagoltam az helyett amit küldtek, és most ki akarom cseréltetni velük a 2018-asra. (amiből nekik is csak egyetlen darab volt)
Ezzel simán nyerek 3 évet.
Látod? Lebuktál hogy hazudozol itt. Átláttak rajtad és a keleteurópai ügyeskedéseden.
Még zajlik az ütésváltás.
Eddig "Dear Customer" voltam, most már csak "Good morning" és teljesen elfelejtettek magyarul.
Írtam egy hosszabb, még tisztelettudóan fogalmazott "elmentek az anyátokba" tartalmú levelet az első gumival kapcsolatban, amiben a korrektség kérdését firtatom. A hátsóval a tények ütköztetése zajlik.
Meglátjuk mi lesz belőle.
Úgy látom, ezt elkoptatjuk... ☹️
Kezd eldurvulni a Maxigumis sztori:
Lepattintották az elsőt azzal, hogy olyat küldtek amit kértem.
A hátsóval meg (kép) b&aszki nem hiszem el hogy ilyen létezik!
Az csak a Simson-Mz-nél volt úgy. A "nyugati" gépeknél van egy horony és egy biztosító drót ami a szimering fölé megy. (mint egy zéger gyűrű)
Athena, mi? Apjukf_szat, az XV-hez arult szimmeringjuk is 10-es, pedig 8/9.5-os kellene bele.
Aha. Azt hittem, bevered, oszt' beszorul, mint rendes, jó házból való szimmeringnek illik! 😁
A gyári 8mm magas, amit küldtek az 10,5mm. A horony a 8mm-es tetejénél van, a 10,5-est nem lehet rögzíteni a helyén.
Értem!Köszi!
Nem, oda kothetsz fogyasztot pluszban. Ha 12V-os a rendszer, akkor 12V-os fogyasztot, ertelemszeruen.
A paneleket még nem kötöm rá mert hóvihar van.A töltésvezérlőn a load mit szolgál?Akkutöltövel ott kell tölteni?
Ha a meglévő rendszered alatt azt az egy 300W körüli panelt értjük a 12V-os Victron MPPT-vel és az 500W-os inverterrel, akkor párhuzamosan köthetsz még rá egy akksit minden plusz alkatrész nélkül.
Ezzel mi a baj, nem fér be a kialakítás miatt? vagy csak nem eredeti, és nem mehet OT-ra? 😁 mert így képről szemre el kéne férnie, na jó kicsit kilóg a széle 😁