Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mogyin utakat mosott el az eső. A főtérnél leszakadt a patakba a gödöllői út 1 része, teljes útzár áram még most is sok helyen semmi.
Az jó... csak össze kell szedni, és mehet a martiniba 😃
Itt meg semmi szerencsére. Dörgést hallottam féltem kicsit mert délután a lábazatot színeztem nem örültem volna ha lemossa az eső...
A stúdióba már nem sikerült beállni éppen még beestem a fák alá. cserkó dió nagyságú jég volt a kuva mindenit
Végig benne laktunk. Egy hét alatt 2 x voltunk kempingben. Olaszban 1 nap és Hallstadtban. Van egy aplikáciő a park4night azon mutatja, hogy közeledben milyen parkolok vannak ahol alhatsz éjszaka, kiválasztol egyet ráklikkelsz és elolvasod miket írnak róla, pontozzák véleményezik pont mint a booking on. Szuper kis applikáció.
Hát pusztán logikailag ha a szerelésed előtt jó volt utána meg nem, akkor te kurtál el valamit véletlen... biztos nem az olaj vagy a hűtőfolyadék cseréltől kezdett dadogni sőt még a gyertyátol se...valamit elmozgattál szétrángattál. Talán egy gyertya kábel a trafónál kilaziult a mozgatástól
Sziasztok. Adott egy Yamaha FZ6N 600 2008 típusú motor. Olajat cseréltem, szűrőkkel és hűtőfolyadékkal együtt. Gyertyákat ki cseréltem iridium gyújtó gyertyákra és onnantól kezdve a motor alapjáraton dadog, szaggat, nem tartja jól az alapjáratot. Vissza cseréltem eredeti sima gyújtó gyertyákra de a gond továbbra is fent áll. Megnéztem az összes csövet amely a légszűrőházra megy rá, az összes jól illeszkedik és nincs megszakadva vagy megtörve. A kábelek amelyek mennek rá a gyújtó gyertyákra, azok is mind jól adják a szikrát, nem ütnek át vagy nem testelnek. Mi lehet a probléma?
valahogy tudtam, hogy erre fel fogsz izgulni... 😁
Tudom, én már vagy 5x voltam ott... 😃 rendszeresen jártunk oda és a környékre, csak Hallstattba annyi geci kínai volt, hogy már lépni se lehetett tőlük, ezért nem mentünk oda egy idő után. A kovid alatt szinte üres volt, azóta még nem voltunk.
Végig abban lakatok? Éjszakai megállással nem volt gond bárhol lehet?
Úgy legyen! 😁
Nagy élmény volt nekünk.
Augusztusban megyünk megint csavarogni vele egy hetet.
De jó! 🙂 Egyszer nekem is lesz egy lakóbuszom. 😃
Még nem vettem.
Szia végig mentünk, sőt feljebb is volt egy kisutca csodás kis apró házakkal.
Végül vettél valami motort Arni, fogunk motoros túrázni?
Azt láttam, hogy komolyat csavarogtatok... Hallstatt is szép feltétlen menjetek végig a sétáló utcán a tó mellett
Igen. Balaton,Szlovén barlangok, Trieszt, Garda tó, Dolomitok volt eddig. Holnap Briesz tó aztán Hallstadt.
Azért arra felé is nagyon szép helyek vannak. 🙂 👍
Sziasztok.
Nem motor de túra.
Mondjuk en siman elindulnek a timmelsjoch fele,de hogy palyan mennek graz-ba........huhhh....
10 kor el kell jönni a szállásról, vonat indulás előtt 2 órával kint kell lenni az állomáson kb este 8, az 10 óra motorozgatás. Amikor elindulsz vagy jó idő van vagy esik mindenképpen megizzadsz. Valahol kell kajálni is kicsit levetkőzni felfrissülni... Ennyi erővel hazafelé is el tudsz indulni motorozgatni és akkor foglalsz egy rendes szállást ahol van kaja zuhany rendes ágy stb.
Ezt nem értem... szerintem az pont jó... aznap még motorozgattok ott kint, aztán este felbasszátok a vonatra és kész