ebből kiindulva a ringen légyszives mögöttem motorozni nehogy összevizezd a pályát előttem
Bocs, ezt elfelejtettem mondani, amikor meginvitáltál. Ma is szikrázó napsütéssel köszöntött be a reggel, aztán megérkeztem a Pannóniára. Már gyülekeznek is a felhők... Sebaj, a tegnapiaknál már most többet motoroztunk.
nemtudok linkelni nem értek hozzá
Pénteken levették a gipszet. A csontok nem túl szabályosan forrtak össze, sajnos elmozdult a gipsz alatt. Jelenleg érdekesen hajlik a kisujjam, de fél-egy éven belül az nagyjából helyreáll. Tökéletes már nem lesz, de a napi dolgokban, és a motorozásban elvileg nem fog zavarni. Meg lehet műteni, de ahhoz eltörik újra, és két platina, vagy titán csavarral rögzítik, de úgy döntöttem nem vágok bele. Meg akkor még karácsonykor is csak bal kézzel tömhetem a bejglit. Még be van dagadva rendesen, amíg az lemegy az is hónapok. Most 2 hónapig spec. torna. Azt hittem, h mikor leveszik, azon a hétvégén már húzni fogom a gázt, de a hétvégén a telefonomat nem tudtam felemelni vele, nemhogy támaszkodni tudjak a csutkákon. Még nem tudok szorítani, markolni, viszont sokat tornáztatom (gumilabda), és napról napra jobb. Talán pár héten belül egy-egy light-os gurulás belefér, ha az idő is olyan lesz. Úgyhogy nekem nagyjából idénre ennyi volt, kemény 3,000 km.
Más.
Hogy a faszba tudom úgy feltenni a kipuffra a hőálló matricát, h az szép, egyenes legyen? Már a második szettet baszom el, pedig nem olcsó.