Haddurrogjon....
Nem tudok elég korán lelépni... ha most lelépnék 14:00hazaérnék átöltözés motorra pattanás irány Pest 16:00ra oda is érnék...
baromira sajnálom de a hétvége kimarad jövőhéten elutazom úgyhogy a jövő hétvége is és ezze szerintem vége is a szezonnak!
a szeged orosháza békéscsaba vonalon mindenki vigyázzon aki nem motorral
van me a teherautómmal beszúrok a belső iven
bár egy gyors menet sosem rossz
izé kurvák
nemengedne motorolni
Nemsokkal tíz óra előtt értem haza az Euroringezésből és a pályán eltöltött bő három óra minden erőmet elvette. Magyarán nincs az az isten, hogy én holnap hajnalban felkeljek és újabb 600km-t motorozzak, még ha az talán az idei utolsó H.ring is lenne.
Ha keveset kap, akkor egy pow. commander v. hasonló általi hangolással találhatnak pár elkóborolt lovat, meg az árkokat is részben betömhetik a nyomatékgörbében.
A másik dolog, ami okozhatja, az a szekunder levegő, amit a ~blokk tetején (gyárilag) csücsülő szelep enged a hengerből távozó, esetleg csak részben elégett gázok utóégetéséhez. A 750-es kawámon is volt, csak ott ledugózva. Aztán egyszer próbaképp, de már a vákuumvezérlője nélkül visszakötöttem, ekkor az eredmény minden komolyabb fordulaton történt gázelvételnél egy ...szott nagy durranás volt. A cimborám R6 (már injektoros)-osa is csinálta, amikor rövid, nyitott dobott tett rá (szintén gázelvét, egyszer ha jól emlékszem, 9000 és egyszer 5-7000 táján).
Ezek csak sima égések, nagy kárt elvileg nem okoznak. (sima égés pl. 500m/s láng terjedési seb.; robbanás 3000m/s (ha emlékem nem csal), ez utóbbi már nyitná a csövet tubarózsa mód)