Pár fejreeséstől már megmentett, hogy jól volt beállítva...
Ezért próbálok először tapasztalatokat gyűjteni. :)
) és túragép lesz belőle...
A fejidomos Fazernek biztos, hogy sokkal jobb a szélvédelme, és biztos lehetsz benne, hogy az sem megy rosszul. És ha főleg városban használod akkor szerintem felejtős az r6, ahhoz kényelmetlen. Én az enyémen alig bírom húzni a gázt, ha elfordítom koppra a kormányt jobbra.
Amúgy meg ha sportmotort akarsz venni, ne érdekeljen a fogyasztás. Nem arról szól, az r6 (most szigorúan az enyémről beszélek) 8000 alatt úgy megy mint egy 400-as, fölötte kezd el menni, de ott már eszik is. Ez ilyen, nafta nélkül nincs teljesítmény!
Száz szónak is 1 a vége, szerintem is a Fazer jobban jársz.
kispok: Bár ott tartanék, hogy a futóművet kellene állítanom... sajnos vagy nem sajnos én az autóbalesetemből elég sokat tanultam és ezért többször meggondolom, hogy mit vállaljak be. A városi száguldozást sose értettem meg, mert nem csak a saját életeddel játszol, hanem másokéval is. Persze aki több éves tapasztalata van (mint neked), az tudja, hogy mikor húzhatja és nagy eséllyel túl is éli a dolgot. Viszont vannak újondok (mint én), akik az utcán eltépő motorost utánozni akarják. Én nem, de erre is láttam már példát az eddigi rövid pályafutásom során. Amire ki akarok térni, az az, hogy miért nem lehet közúton normálisan közlekedni egy sportmotorral? Miért kell állandóan tépni? Aki ilyen vadállat, az miért nem megy pályára? (ne vedd személyeskedésnek, ez csak amolyan költői kérdés). Próbálok a kerületemben haverkodni motorosokkal, de egyszerűen lehetetlen, mert mindegyik 200al (ez nem vicc) megy a főúton és én nem akarok meghalni, ezért nem követem. Kinek bizonyítanak? Nekem nem. Csak lejáratják magukat...
grZack: Én is fogok menni, de csak jövőre vezetéstechnikai tréningre. Bizonytalan vagyok sok szituációba és ez pont azon segítene. Tavasszal ez lesz az első. Elvileg, mivel Erste-s a hitelem, csak 25e lenne a 2 napos kiképzés. Mindenki csak jókat mondott eddig róla.
HSM: Pont ez a véleményem a határról motorozásról. Mindent leírtál, amit gondolok. Nekem egy mondat van mindig a fejemben:"Jövőre is van nyár... miért legyen az idei az utolsó?!"