). Ha lesz Custom firmware, akkor ismét fenn leszek...
megmondod a felhasználó neved hogy felvehesselek a barátlistára ?
Dolomitok...várjatok!
Pár motoros mániája, hogy robogó után életveszélyes egy 600-as, és mereven próbálnak lebeszélni, oda se figyelnek, mit mondok... Egy nyomatékra hangolt V2 talán, de egy pörgős S4-es? Butaság...
Asszem én is FZ6 mellett döntök, bár én a félidomos mellett, főleg a gyakorlatilag alig kisebb tudás, és mivel kifutó, jelentős kedvezmény miatt.... Haverod mocija gyönyörű, a kis kémyényecskék is ütnek.
Többet megyek 60-70-el, mint 50-el... Mondjuk hozzátartozik hogy csak olyan útvonalakat, amit úgy ismerek, mint a kisujjamat. De ez inkább azért van, mert utálom, ha előzgetnek. És nem azért utálom, mert fú, gyorsabb, de ciki, hanem mert 5 előzésből 3 majd feldönt, vagy a szembejövőt nem várja meg rendesen, azt satuzhatok, hogy a marhájából ne legyen pástétom...
Egyedül azt kellett picit gyakorolnom, hogy ugye a moci az az ellenkező irányba megy, mint a kormány nagyobb sebességnél.... Mondjuk nagyonnagy segítség volt még, hogy szintén ez a jóbarátom a rendelkezésemre bocsájtott néhány kitűnő motoros könyvet is, és ez is megér egy misét: link
Szerencsére én is megéltem kocsival és bicajjal is egy-két igen meleg szituációt, hogy felfogjam, a forgalom és a sebesség nem játék.... Nekem a Honda vezetéstechnikai képzését ajánlotta nagyon egy jóbarátom, gyakorlatilag előírta, hogy menjek el.
Rengeteget lehet ott tanulni szerinte.
Persze miután elküldtem....
Az a Ducati gyönyörű, de nem akarok amúgy V2-t kezdőként semmiképp, pláne olaszt. Egy 600-as S4-ben azért csak lesz annyi nyomaték, hogy jól ellegyek vele legalább 5-8 évig....
FZ topicba is bele-beleolvasok, van ott egy pár nagyon durva túrás arc, legalábbis egy-két adatlapon amilyen fotók voltak...
Úgy elmennék én is mocis haverokkal körbejárni a világot...