Ha edző motornak szánja, ennek akkor úgyis meindegy
igazán oda athatná egy körre, nem rontom el
Van még mit tanulnom! Próbálok kielemezni mindent. Jegyzetelek mindent. Pld. Fogyasztás, első szabad edzésen teli tankal mentem, első versenyen kb. 15-18 literrel. Ahogy lefogyott úgy gyorsultam. Csak úgy dobáltam a kanyarokban
Ja meg a guminyomás! Álítottam rajta és 1 másodperc azonnal lejött. 1,06 -ról, 1.01-ig lejött az idő a végére. Frecska Janinak is gumi gondja volt. Az élesebb kanyarokban csúszkált vagy sodródott kifelé. Nem tudott úgy menni ahogy tudna. Ezért tudtam rányálazni
Utánnam jött Petró akinek már kört adtunk. Kakucsi külsőt is megnézed már javában mennek hátúlról amikor mi a lámpát várjuk. Valahogy lazán vették ezeken a versenyeken szerencsére. Oda kell figyelnem. Másodikra ráéreztem ennek a mocinak a kuplungjára is.
sanyi!nem akarlak savazni,most néztem meg a p forumon a külső videot máripocson az attila ezért 20mp büntit kapott........
hogy helyesbitsem magam olyan trafóim vannak amiken a kábelt igazgatni kell,mert a k....g d.........ni uriember mindent leszaggatott róla de maga a trafópár jó állapotu
nem akarom rontani dimma üzletét,tudok adni kölcsön bármit ha kell
sajna mi kimaradunk az idei futamból,bár a supertitkos tuningot nem adom oda
Popcorn, szotyi, tökmag sör elő! Brutál mozi
2011 első race,( Azóta azért mentem már 4 versenyt
) Németh Sanyikával harc életre halálra! Veled is Nagy Fehér főnök. Az elején útban volt egy autó, utánna rossz irányban indultam el....pálya a másik irányba volt
De rájöttem
Ráadásra az asszony első race vidije és az elején össze kevert a Losonczival....utánna vette csak észre, hogy a Sanyikát hat kanyarral elhagyta
Almási Afrika-kutató mikor katona volt én vittem vissza a bázisra és püfölte a hátamat hogy meghalunk!
Most meg a fiatalokkal repeszt.(ha nem fekszik le pihenni a rajtnál)
Láttam hírtelen az első kereket utánna a csizmámat utánna földet és végül az eget
Kisonfordáltam a pályáról és látom jön az asszony
Kérdem tőle: elestem anya, nagyon ciki volt? Miközben törölgette a port az arcomról olyan szánalmasan nézett rám......nem,
és megsimogatott
Azóta sem nézett rám így és azóta ez tabu téma köztünk
Megoldható?( Esetleg, a patkó alakú felfogatással együtt.)