hát az egyik dolog amiért kimentem épp az volt hogy lássam hogy mennek a hondák mivel valami hasonló rommal küzdünk.ha majdnem együtt jöttek ki a célegyenesre a karel gott csak a depó után tudott előnyre szert tenni bár ezt már a végén láttam amikor több mint 20 körrel vittek és állitólag visszavették a tempót.aztán amit emlitettem a 14-es sokkal lassabb volt.hogy miért ki tudja de a p20ra ha monják hogy yamaha cuccok stb az sem esik jól senkinek.a günteréknek például valami teljesen más téglalap alaku henger van fent amin van hátul láncfeszitő de rajta van 246ccm a henger talpán.gondolom valami ujabbé,aztán meg mindenki próbálja megcsinálni az okosságait aztán kinek mi fér bele...
na mindegy kiváncsi leszek ha rárakok mindent hol áll meg a mutató
lénárt peti leggyorsabb köre 1.47 volt azt hiszem más nem is jött 50 alá
tomi ha nem indiszkrét a dolog a ti motrotok kb mennyi sulyu?csak hogy tudjak már viszonyitani ha megmérem a mi tankunkat
jól látod de nem tudok neki mit csinálni,valszeg elb.......tuk már az elején
komolyra forditva nagyon keveset tudunk menni per pillanat,ő meg mindig is óvatosan közelit a dolgokhoz ha nem biztos hogy elfér.szokni kell még az rd-t
ezért mondtam a széria cb- mz összehasonlitást,azt hiszem van már fent video a mostani versenyen ment harmadik hondáról aminek voltaképp semmi köze 1975 előtthöz de nem ez a lényeg hanem tök utcai széria lett befogva és sok motor kerülgette
amugy meg a legtöbb a pilótákon mulik mégha a motor nem a leggyorsabb is de keveset kell szervizelni
egy széria cb max a megbizhatóságával veri meg az mz-t.évek óta ott van az ets-em az első 10-15 órában a cb-k nyakán és tök széria a motor csak a végére mindig elfogy
ha meg a honda kicsit okositva van/nem ccm-re gondolok/akkor gyorsabb is
Egyébként roppant érdekes, hogy GtF-en, oda van írva a jelentkezési lapra: köbcentit őszintén tessék megadni, bittedankeschön. És baszki egyetlen gumitehén sincs 1050, zöld Z meg 1100 alatt, four-ok is 836-nál kezdődnek valamiért. A nagyok között a 750-nel olyan picike pontok voltunk, hogy hűha. De az egy másik világ. A szeptember végi Rijekán pölö lesz 2 órás endurance, váltott motorokkal is lehet menni némi időbünti fejében. Bármit lehetne nálunk is, ha kicsit lazábban fognák fel az emberek.