Van képed róla?
Csapágyat talán a Pinkmotorstól tudsz rendelni.
Így már értem.15-45 a legjobb választás szerintem terepre.2-esben alapjáraton térdig érő sárban sem döglött meg.Próbáltam a 15-40 -est,szerintem az gyors,főleg ha nagy sárban kell menni láblerakás nélkül.15-52/!/ pedig iszonyatosan lassú.
Meg nincs is idő ránézni az órára, főleg amikor a Janival jártam motorozni, akkor aztán kellett kapaszkodni a gázba. Kár hogy eladta a TT-t, jövőhéten költöznek a brittországba
)
Úgy szoktam terepen is közlekedni ahogy aszfalton. Mondták már egy páran hogy úgyis kinyírom magam rövidtávon, de eddig megúsztam egy-két nevetséges eldőléssel. Nagy sebességgel még nem is estem. Inkább mindig csak lassan esek, gyorsan nem fasza
volt hogy a haverök csak
ruhögtek de én szeretem mert van benne erö és nem
fogy el ha csak te nem akarod és a hangja
király
)
van én nem csalotam benne megy mint álat fogyasztása jo szerviz igény kicsi alkatrész van dögivel bárhol könnyü 145kg jo endurózni és pályázni egyaránt elsönek kicsit féltem hogy nagy lessz vagy valami de ma már nem cserélném sem kissebre sem másikra
az én véleményem hogy
le a kalappal és meghajlás elöte pl : egy suzuki dr 600 at gyalázok vele minden téren ugyhogy elöre a tt ugyébennnnnnnn
Hogy mi ,azt még nem tudom.
Hétvégén eladtam a Yamahámat,remélem nem néztek ki innen?
mondjuk ha összejön nekem lesz 30ért egy (mondjuk cserebere lesz lehet nem is kerül pénzbe) papiros gép, patent blokk meg 110-130 pénz hozzá bontóba (af-es a blokkja
át se akarom íratni, nehogymár engem basztassanak a yardok lehet felteszem a ténérére