Tzr50re slickek,vágva,vagy nyersen eladók,előlre 90--95ös,,17es méret,hátra 120-125 ,17es,igény szerint
itt egy kép egy vágott garnitúráról.
ha valakit érdekel,email,msn,telefon....
Igen, mostmár aránylag jó idő van!Hétvégén reggelente mondjuk, azért még egy kicsit hűvös van, de délután 1 és 2 óra tájában már egész jó az idő!Mondjuk, nekem még úgysincsen jogsim, magyarul nekem tök mindegy milyen idő van! Márciusban megyek a tanfolyamnra, már be irattak a szüleim!
csináltam videot csak az a gond hogy 60mega , és elég zsenge mert nem volt meleg a motor, majd hétvégén amikor megyek motroozni utána csinálok egy jót, akkor már rendesen meleg lesz
Hy all.
Nemtom mennyire szerettek zenét töltögetni de itt 1 jó oldal haverokkal csináljuk.Van itt progi + minden.
Ha van valami jó számotok v valami jó progitok v akár mi töltögessétek fel.
spwsite.try.hu Reg aztán go fel Jó szorakozást..........
Nekem bevált!Főleg a szaga!Nagyon jóóóóóó!
Miért hamisitják a Castrolt?
Holnap viszem szervizbe a mocit!
6000-res helyett 7700-asra!
Most pihenhet egy kicsit!
Hetente kell takaritani!
Várom már a tartósabb 15 fokot
itt egy kép egy vágott garnitúráról.
ha valakit érdekel,email,msn,telefon....
Igen, mostmár aránylag jó idő van!Hétvégén reggelente mondjuk, azért még egy kicsit hűvös van, de délután 1 és 2 óra tájában már egész jó az idő!Mondjuk, nekem még úgysincsen jogsim, magyarul nekem tök mindegy milyen idő van!
Nemtom mennyire szerettek zenét töltögetni de itt 1 jó oldal haverokkal csináljuk.Van itt progi + minden.
Ha van valami jó számotok v valami jó progitok v akár mi töltögessétek fel.
spwsite.try.hu Reg aztán go fel
Na, mivan srácok
Akkor meg mire vársz még??
na már itt sem vagyok......................