Pedig már előterjesztettem a családi tanácsnak,hogy erre lenne szükségem.
.Sokszor okozot mar problemat hogy lemerult a telefonom motorozas kozbe,es hat gondoltam hogy ha a kocsiba van tolto a motron miert ne legyen,es azt tervezem hogy beszerelek egy szivargyujtot v.hova...es hat azt szeretnem kerdezni hogy ha kozvetlenul az akumulatora kotom ugy okes lenne?jah es ugyan azzok a korulmenyke mint a kocsinal szoval nem teszek kart az igy rakapcsolt keszulekekben...valaszaitokat koszonom.Peace
Kérek mindenkit,aki ismeri az 535-s benzincsapjának ( alsó tank ) működését,netán csinálta is már, hogy segítsen. Mielőtt szétszedném a gépet, szeretnék tisztábban látni pár dolgot....
A probléma az, hogy nem kapcsol át tartalék állásba a csap.Kigyullad a piros lámpa, áttolom tartalék állásba a kapcsolót és semmi....a lámpa úgy marad.(Novemberben, amikor elhoztam a vasat,még működött.)A service manualban alig esik róla szó, de nem is nagyon értem és a rajz sem ad sok segítséget.Igazából abban sem vagyok egész biztos, hogy jól értelmezek-e bizinyos dolgokat? A kezelési könyv többször írja, hogy zárjuk el a benzincsapot, de hogyan? Nekem 1987-es amerikai piacos a gép ( 2GV 000 motorkód ), én nem látom, hogy lehetne elzárni, de még azt sem, hogy hol van a benzincsap? Elvileg az alsó tank alján, vagy az újabb kiviteleknél máshol van? Ha jól tudom, "yogo"-nak
ilyen a gépe és ha jól láttam a képen, Feri 15 is ilyennel hajt...
Ha bárkinek van ötlete, vagy már volt ilyen gondja, az írjon pár sort, ha ideje engedi..
Napsütést és széles utat mindenkinek!