Látom, már próbálgatod a szárnyaidat.Helyes!Hát a hasidomban nekem is érdekes sárcsimbókok tudnak leülepedni, de legalább nem a forró kipura égnek rá a maradványok.Erre egy vödör víz még fribbiben megoldást jelent.Remélem az alsó részen meghagytad a vízkivezető furatot! Ha esetleg az is
. Fussunk össze munka után, hozd el a kacatot is. Maradt elég festék. Egyébként TESCO metal antracit.
hogy mentem 3-ban, amúgy tempósan és mondom, most kicsit vékonyabbra eresztem, aztán beszaggatott.. lenézek, hááááááát jön le 10-ről.
Jóvan no. Még csak próbálkozom. Csak egy pillanat volt, és gurultam. Attól még nem lesz baja.
Lapra messze nem tettem, de mintha a guma is kezdene belejönni. Hiába a szép emlékek. A pocakot is tesztelem, nem e melegszik túl a kiputól. Sajna a vizet, sarat begyüjti rendesen csúf időben.
Megnéztem egy 100-110-ig mi a helyzet. Lehet nem is annyira ócskák ezek a gumik!
Megy mint akit farba vágtak! Huuuu nagyon klafa!
.Tudom hogy ez nem túl érdekes számotokra de a pszihológus drága ugyhogy leirtam .
Amugy van fenn egy gyári origin pár, utoljára 100-ért. Nekem is van egy plusz jobbosom.
) a 4.8-ba tolómérősen bizti vagy? Ez király! Újabb kutatásaim szerint, egyezik a rugónk a "98 CBR 600 és a "99 VTR 1000-el!
A menezszá/hossz az egyik legfontosabb. Az igazság az, hogy én is szétturhatnám, de tudod senki nem szerel szét egy jó moccantót.... ha van más alternatíva.
Luk. Az jó lenne. Persze nem is volt....... Lehetett volna több eszem.
Mi lesz a bukócsöveddel? Feket müa. porszórás van a Vidiben.
Alig bírok magammal. Attól félek, le fülelnek itt műszaki nélkül.........