Nekem nincs, dícsérni nincs jogom, és szidni se. Viszont az volt a 2. számú jelölt, és csak az ár miatt nem volt befutó.
A francba.
Senki másnak nincs véleménye?
gumicsirke.
Én csak azért firkálok, hogy ha elérhető áron tudtam szerezni jó buksit, akkor más is próbálja meg, és ne a kínai piacon vegyen tényleg ócska kupakot.
Amit ír, hogy soha nem lesz annyira erős mint egy full face, igaz, a kérdés csak annyi, hogy szükséges e annyira erősnek lennie?
Amikor a flippesről leszakad az állrész, akkor már a feje is szakad a manusnak.......
Ennyi.
fog menni.
. Nekem ugyan ilyen fokon hiányzik egy igazi gumi teszt is! Hamár lehet nyíltnapon motort próbálni, miért nem lehet gumit, bukót próbálni?
Van még valami ami ennyire specifikus? Szerintem piszkosul megérné a forgalmazóknak egy-egy ilyen napról közkézre kerülő fórum vélemény, amikor leírják, hogy az agyonreklámozot vetélytárs max. szemétre való. Bár ha hinnénk az ujságírói teszteknek, és ha több elérhető objektíven leírt vélemény lenne a neten, lehet nem is lenne szükség erre. Viszont mindíg van valaki, aki azt hiszi (hess!), hogy Ő választott piszok jól.
, akkor elfogadom...
Felnyomja 10-esre a bukót, elmondja, hogy hű de frankó igaz 100 fölött hangos, meg eltört a plexi mert felcsapta a szél annál a brutál sebességnél, és az orrát összekarmolta a páratakaró ("lehet a fejformájával van baj!"
) de nagyon bírja, nagyon jó.... hát igen. Véleményt ír, de nincs sösszehasonlításos alap. Ami hiba van, az elfogadható
hiszen nincs jobb....
de a sorok között ott a za igazi végítélet
. A pontozás max. az elfogultságot tükrözi, nem a minőséget
. Nincs is esély jót kifogni, hacsak egyszer nem volt a fejeden egy igazi, amihez viszonyítani érdemes
, azután már csak az ár dominál. Miért, mennyit adni?
Ez olyan tájékozódási futós jelölés?
Szállításra, egyéb költségre 20-24€ rászámolandó. Csak több (-100) értékelésü eladótól érdemes venni. A kevesebbek kockázatosak, bár én már vettem kezdőtől is. (létező lakcím miegyéb.
)
baromi jó, hogy még nap ellenző is van benne. Nem kell nekem nyitogatós, a cél a csend. (persz, üljek autóba mi?
)
Viszont ha csendeset akarsz akkor az S1 a legcsendesebb létező bukó. Nem olcsó. Ja és ezeket az F1-ben is használják......
de az www.ebay.de igen jó hely. Csak bátran!
nyitható bukóm van.Kényelem ***** zajszint **** használhatóság*** . nekem még más bukóm nem volt de volt a fejemen zárt agv ami hangosabb mint a nyitható Nolan.Igaz, hogy az AGV 200 fölött és 300 alatt lett tesztelve, mint utas.
Más!
A metzeler 120/90*18 -as gumimat kb. hónap végére tudják prezentálni.
kérnem.Na utána tudok a hátsó metzeler-ről is írni.Most még csak az elsőt tudom dícsérni.
Érted!