Remélem nem voltál olyan gáláns (bolond), hogy semmi baja sincs, nem kell ide papír.Egyik ismerősöm motorja majd egy évig állt a szakszervízben javításra várva az adminisztráció hiánya miatt.A biztosító igen tisztelt jógászai
próbálkoztak kikerűlni a teljesítést.De ő nyert, bár addig, csak szeretett volna motorozni.
nem alszik!
Nem méred ki az tuti!Lehet, hogy jó értéket mérsz és mégis 1-2 mm eltérés lehet, ami egy telószárnál már nem megengedett.
meg jo, hogy hetvegen szabadnapos vagyok
)
Még az a szerencse, hogy Neked nem lett bajod! Én is voltam ma egy órácskára, de az autósoknak idő kell mire megint megszokják a jelenlétünket.
Amúgy fiúk most ugrik nekem be hogy mostanában nem látom Vilmant
hol van ,nem tudtok róla valamit?Azt hiszem ma motorozok :D úgy süt a nap mint az állat nah sziasztookk
(bar lehet, hogy ezert a mondatomert most rapattan a motorra, es kijon lecsavarni a tokomet
)
, szóval ha van kérdésed, vagy bizonytalan vagy, vagy (hú de sok a "vagy", de mind kell oda
)csak simán szeretnél megosztani velünk valamit, bátran írj és válaszolunk/reagálunk rá (pl.,mint most én).
)
A sofőr elismerte a hibáját, és készségesen áll a rendelkezésemre!
Szerencsénkre a szerencsétlenségben az, hogy mind a ketten ugyanannál a biztosítónál vagyunk biztosítva!